PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617373}
7,3 163 tys. ocen
7,3 10 1 162547
6,4 27 krytyków
Szybcy i wściekli 6
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 6

...

ocenił(a) film na 9

Nie żałuję,że poszłam na to do kina. Akcja przez cały film, nie zabrakło też humoru. Szkoda tylko,że
tak mało wyścigów. No i czekam na 7 część :)

ocenił(a) film na 6
Askaa

Humor i owszem jest ale raczej najlepszy niezamierzony - kino buchnęło np salwą śmiechu w scenie gdy Torreto skacząc z samochodu łapie Letty pomiędzy mostami i spada na nadjeżdżający samochód, coś rodem ze Supermana - twórcy przesadzili z rozdmuchaniem akcji, a za mało przyłożyli się do scenariusza, rysunku postaci - to kino akcji, ale 5 część była dużo lepsza, nie zabrakło pewnej pomysłowości w pościgach, fabule, tu zrobiono już z bohaterów trochę postacie jak z filmu Avengers.

ocenił(a) film na 9
hagen_filmweb

Masz rację z tą sceną. Przesadzili i to grubo ,bo więcej scen z s-f było niż wyścigów. To już nie Szybcy i wściekli tacy jak kiedyś.

Askaa

to nic w Porównaniu co Hoops powiedział do romana i reakcja Tej to było najpiękniejsze moim zdaniem :) ja już byłem 5 razy w kinie na tym filmie i nie żałuje i tak samo jak Askaa czekam na część z 7

ocenił(a) film na 8
generation26

Najbardziej mi się spodobała scena z Romanem jak bawił się harpunem i w końcu wystrzelił te jego minki no po prostu super :)

ocenił(a) film na 10
Askaa

hej,aska a jak sadzisz hobbs zagra w 7 czesci szybcy i wściekli ?

ocenił(a) film na 10
krzyk3

wystarczy sprawdzić obsadę ..
po drugie nie bez powodu jest przesunięta data premiery

krzyk3

całkiem możliwe że zagra
ps. imię z dużej litery ;s

ocenił(a) film na 9
krzyk3

Bardzo możliwe ,że zagra Hoops :) Ale sądzę ,że Jason Statham zepsuje cały film. On po prostu tam nie pasuje.