PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617373}
7,3 163 tys. ocen
7,3 10 1 162547
6,4 27 krytyków
Szybcy i wściekli 6
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 6

10/10 !

ocenił(a) film na 10

Jak dla mnie najlepsza część ; ) Wciągaa, można się pośmiać i popłakać też można , nie wiem jak innych , ale mnie wzruszyło zwłaszcza końcówka .. Szkoda mi tej Gisele , ale jakoś musieli powiązać Hana do Tokio Drift . Pewnie jakby nie było części z Tokio Drift to pewnie Gisele szczęśliwie by przeżyła i żyliby długo i szczęśliwie .. ; ))
Pewnie większość mnie wyśmieje z tak dużej oceny dla tego filmu , ale dla mnie to nieistotne , ze przesadzili z efektami specjalnymi albo z tym ,że ten pas startowy był taki dużyy .. po prostu mi się podobało i nie nudziłam się przy oglądaniu - a to najważniejsze ! ; )

ocenił(a) film na 9
katharina_13

zgadzam się. Przesadzone niektóre rzeczy - ale ogromna frajda podczas seansu. A z tym pasem to było tak że on w rzeczywistośći był dwukrotnie krótszy niż sugeruje większość. Sceny w środku samolotu i na zewnątrz działy się w tym samym czasie a pokazywane były osobno stąd wrazenie długości pasa. Poza tym ten samolot ze względu na przekszadzajace mu samochody jechał dość wolno.

Poza tym pasy startowe nie są wcale takie krótkie jak wielu się wydaje. Samoloty potrafia kołować kilkanaście minut spokojnie (i to na polskim lotnisku) a co dopiero londyn