PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617373}
7,3 163 tys. ocen
7,3 10 1 162552
6,4 27 krytyków
Szybcy i wściekli 6
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 6

Pierwsza część FF to było coś nowego, świeżego. Wszystkie kolejne to już tylko skok na kasę.
Wczoraj zasnąłem na Iron Man 3, albo się starzeję albo dzisiejsze kino jest dedykowane dla 12 latków.

ocenił(a) film na 5
pitron

Może spróbuj w kinie to pooglądać? No wiem, trzeba zapłacić, ale takie jest życie... Przynajmniej docenisz to, co jest w tym jedyną wartością, a mianowicie warstwę wizualną.

ocenił(a) film na 6
pitron

Tak jest, współczesne kino dla jest dla debili, dedykowane bezmózgim 12-latkom. Argumentacja obronna to efekty wizualne - jak dla mnie to sztuczna komputerowa sieczka. Wczoraj oglądałem "Jasia i Małgosie" - jakiś dramat dialogów dla gimbusów. Podobna sytuacja odczuwalna jest w kręgach muzycznych.

ocenił(a) film na 5
lordacid696969

Następny... Na poziom kultury narzeka, ale kraść się nie wstydzi. Ja was ludzie po prostu nie rozumiem... Jedyna nadzieja twórców w tym, że ludzie pójdą do kin zobaczyć widowisko, bo kradzież własności intelektualnej to teraz normalna sprawa, wszyscy mówią o tym głośno i bez skrępowania, zwłaszcza w tym kraju. To po co mają jakimkolwiek intelektem mają się popisywać?
I uprzedzając, tego szrota Hansel i Gretel nie ma jeszcze na dvd. W kinach już tego też nie grają.

ocenił(a) film na 6
semira1

Nie narzekam na poziom kultury którą się otaczam. Tego typu produkcje nie zasługują na to abym zapłacił za ich oglądanie, jak widać filmy na tym poziomie zalewają świat mino iż postępuje tak bardzo niemoralnie, widocznie zostałem sklasyfikowany jako mniejszość wliczona w koszta. Jeśli żyjesz w Polsce nie zapominaj że nie ma możliwości nie łamania prawa w tym kraju..

ocenił(a) film na 5
lordacid696969

Naprawdę mentalność macie rodem z socjalizmu... Przyznam, że nie rozumiem tego, nie znam realiów życia w kraju jak PRL, ale niemożliwe jest, żeby człowiek nie pozbył się tego ze swojego układu, jeżeli chce. Po co zatem te niegodne gnioty oglądasz? Bo jak się okaże, że jednak jest dobre, to zapłacisz? G... prawda, to by było uczciwe zachowanie, a w tym kraju to frajerstwo. Jesteście pokoleniowymi oszustami i jesteście z tego dumni, bo tutaj złodziejstwo oznacza radzenie sobie w życiu, to niesamowite.

ocenił(a) film na 6
semira1

Życie mnie zmusza do oglądania 1 gniota na 10 filmów z tylko z jednego powodu, czasem muszę mieć temat do rozmowy z prostakami... Coś Ci się miesza w głowie od dużej ilości kompleksów ?!? Chodzę do kina na dobre filmy.. jaki sens jest chodzić na gnioty ?? tym tanim chłamem zapchana jest sieć. Szkoda że w życiu codziennym nie jesteście tacy "ynteligentni" jak na forum.

ocenił(a) film na 5
lordacid696969

A ktoś, kto protestuje przeciwko złodziejom takim jak ty, jest zakompleksionym prostakiem... Brawo, co za naród idiotyczny... Jak to dobrze, że z wami kończę, bo jeszcze chwila, a zacznę się wami brzydzić, a nie chciałabym tak kończyć potężnego kawałka swojego życia. Całkiem fajnego kawałka, gdyby nie to złodziejstwo i cwaniactwo wyssane z mlekiem matki...

ocenił(a) film na 6
semira1

Dalej, ratuj świat na forum internetowym.. może w nagrodę wreszcie Ci się trafi prawdziwy kawał życia.

pitron

Byłem z dziećmi na Iron Manie, nawet dla 11-latków był zwyczajnie nudnawy i chaotyczny. To film z cyklu "byłem wczoraj, jutro zapominam o czym to było". Jeśli chcesz zobaczyć naprawdę dobre kino, dla ludzi z IQ powyżej szympansa, to idź koniecznie na "Drugie oblicze". W porównaniu z komercyjnym szitem wylewającym się z sal kinowych, to jest arcydzieło.

ocenił(a) film na 5
Jajacek_2

Iron man 3 to kiepski film, chociaż widowiskowy, ale i widowiska widziałam dużo lepsze. Drugie oblicze to mega zły film. Histeryczny, wtórny, KIEPSKO ZAGRANY, co przy tej klasie aktorów jest naprawdę dużą sztuką. Nie przepadam za Goslingiem, ale nigdy nie widziałam go w tak złym aktorsko wydaniu. Gdyby to jeszcze nie pretendowało do filmu intelektualnego, to można by temu darować. Ale jak widać są tacy, którzy nabrali się na pozory głębi tego filmu.

ocenił(a) film na 7
semira1

no i pewnie Drive też oceniłeś nisko?

ocenił(a) film na 5
aronn

Drive mialo klimat, zdecydowanie. Fanka nie jestem, ale obejrzalam bez przykrosci i nawet przychylna recenzje dalam... Nie lece niechecia do filmow aktorami.

semira1

Dałaś 3 gwiazdki "Drugiemu obliczu"? Jakaś trauma z dzieciństwa? A może dokuczają Ci hemoroidy? Są dobre maści na ból d*** w aptekach.

ocenił(a) film na 7
Jajacek_2

i sie przestraszyła i dała 5 a to też nadal marnie :D