PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617373}
7,3 163 tys. ocen
7,3 10 1 162552
6,4 27 krytyków
Szybcy i wściekli 6
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 6

3 ERRORY ;/

ocenił(a) film na 8

1. Autostrada gdy diesel łapie letty skacząca z czołgu ....
2. Gdy na pasie startowym Gisele ratuje hana , spadając , szybko wy locie wyciągając postolet i strzelając za hana na napastnika ...
3. Za długi pas startowy

Było jeszcze może z 2-3 bajeczne sceny ale to już nie popsuło filmu jak te 3 poważne ..

Ogólnie film akcji nr 1
1. muzyka 9/10
2. Efekty 9/10
3. Ekipa / aktorstwo 10/10
4. Fabuła taka sobie , troszkę bajeczna w fast 5 lepsza 7/10

Oceniam film 8/10 , trzymał cały czas w napięciu , humorze !! i za humor daję 11/10 ,
+ END cudowny ;d także gdyby nie te parę śmiesznych errorów to 8.5/10

ocenił(a) film na 6
nea_filmweb

1. A co ci tam nie pasowało?
2. A co ci tu nie pasowało?
3. To nie było zwykłe lotnisko tylko baza wojskowa z ogromnymi przestrzeniami.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 6
nea_filmweb

Ktoś tu nie panuje nad sobą xD
Rage no needed ^^

ocenił(a) film na 8
nea_filmweb

1. No to było z deka przesada, ale to film akcji, więc można wybaczyć.
2. Gisele była w wojsku, była szkolona do szybkich decyzji, takie coś jest możliwe.
3. To prawda, najdłuższy pas ma 12 km, długość filmu wskazuje, że miał co najmniej ze 20, ale jak mówię to film akcji, logika rzadko ma coś do gadania.

Sam film moim zdaniem świetny, trochę za bardzo odchodzą od wyścigów na rzecz filmów akcji, ale mi się bardzo podobał :)

ocenił(a) film na 6
mrmn

Z tego co zauważyłem to wyścigów było tyle samo co w pierwszej części, w której faktycznie chodziło o ujęcie przestępców napadających na ciężarówki.Nic się nie zmieniło , po prostu wszystko jest bardziej rozbudowane.

ocenił(a) film na 8
ciosina

Ale w jedynce nie wydawało się, jakby te wyścigi były wprowadzone na siłę, wszystko kręciło się wokół tego, zaś w tej już tak nie było. Ale to moje zdanie, obydwa filmy są świetne.