Szanowni filmwebowicze ten film jest płytki jak brodzik i do bólu nudny;/
Każdy ma inny gust :)
Ocena 7.5 na 31.901 głosów o czymś świadczy i wątpię żeby Twoja opinia była dla kogoś pomocna :)
Kto będzie chciał zobaczyć ten film to go zobaczy, szczególnie jak zobaczą wysoką ocenę.
Pozdrawiam. :)
aj nie mogę się powstrzymać za co dajesz 10 ? za efekty specjalne skok torreto na autostradzie i złapanie letty ? polecam ci spróbować z jakąś laską ciekawe czy skończy się to tak jak w filmie xD za nieskończony pas startowy ? :D czy za GISELE TOMB RAIDER ? :D
Ja film oglądałem i miałem chęć przewinąć do końcówki aby zobaczyć akcję z hanem po napisach jak patrzyłem na te niektóre głupoty coraz więcej efektów dają i po co ?? gówno nie efekt wychodzi bo się śmiać chcę :) ale film tragiczny nie był 6/10
od tego są filmy idioto żeby móc pokazać niemożliwe. ręce opadają zę tacy ludzie chodzą po tej planecie
Tacy jak ty.
Filmy wychodzące z sensacji nie są od tego, żeby pokazywac "niemożliwe". Od tego są bajki , SF itd.
ręce opadają zę takie umysły chodzą po tej planecie
O tym później.
A widzisz różnicę pomiędzy "Gibsonem" skaczącym na maskę samochodu a "Rockiem" skaczącym z wiaduktu, 5 pięter w dół?