PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617373}
7,3 163 tys. ocen
7,3 10 1 162541
6,4 27 krytyków
Szybcy i wściekli 6
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 6

Bo oglądałam film w necie, ale jest tylko do pierwszych napisów, a wiem że zawsze jest po nich jakieś wydarzenie(np. w cz.5 pokazali Hobbs`owi zdjęcie Letty, że żyje) co było w 6? :P

balletka21

Spoiler

Pokazana była śmierć Hana jak zginął w Tokyo Drift lecz z nowym szczegółem, tak naprawdę pozbył się go nowy rywal Doma i spółki który będzie grany przez Stathama w następnej części.

Ogólnie lipa ze śmierci Hana a także Giselle

ocenił(a) film na 9
balletka21

ogląda się w kinie a nie w necie.

ArturH

każdy ogląda gdzie chce.nic ci do tego kochasiu

ocenił(a) film na 5
RAB

Pi erdolisz jak potłuczony...

HelGhast

mówisz o sobie?

ocenił(a) film na 8
balletka21

Doładnie tak jak RAB napisał ,auto Hana się rozbija i przechodzi obok niego nowy rywal ,który będzie bratem zabitego Owen'a i będzie chciał się na wszystkich zemścić.Zatrzyma się na chwilę przy aucie przed jego wybuchem i rzuci mu krzyż Letty ,która zostawiła go Owen'owi ,a następnie zadzwoni do Dominica i powie ,że niedługo się spotkają czy jakoś tak.

wercia10291

Kurde lubię filmy z Jasonem Statham ale teraz się wkurzyłem że zabił Hana . Han mi pasował do tej serii i jego kolega co my przekąski podbierał
Mogli dać kogoś innego niż Stathama .

ocenił(a) film na 10
balletka21

ja sie tak zastanawiam bo na koncu tez pokazali ze ten koles mial w reku krzyzyk srebry Dominica jakim cudem .
Letty go potem nosila czy tam Dom dal jej go w tej 6 czesci.

ocenił(a) film na 8
MrsVampire

Dom dał Letty, a później...
Letty powiedziała Owenowi < kiedy ten chciał się upewnić, czy trzyma jego stronę > żeby sobie go wziął i rzuciła krzyżyk na chyba jakiś stół.

ocenił(a) film na 10
mikusia_161

No racja ale wydawalo mi sie ze ona miala go potem na szyi znowu .:)

ocenił(a) film na 8
MrsVampire

Jeszcze dzisiaj go drugi raz ogl. tylko w internecie i go nie miała. Ciekawa jestem skąd się wziął w rękach Iana.

mikusia_161

Wydaje mi się,że Ian jak dowiedział się o śmierci swojego brata, to przyjechał po jego rzeczy czy coś. I wtedy zobaczył ten krzyż i zdjęcia ekipy Doma. Dodał 2 do 2 i zrozumiał,że to oni są winni śmierci jego brata i wtedy postanawia się zemścić. I jego pierwszą ofiarą został Han:((((( Który wówczas był tak naprawdę najłatwiejszym celem.

ocenił(a) film na 8
_Sloneczko_2034

hm... masz rację... Można to tak poukładać :)

mikusia_161

Takie wyjście chyba by było całkiem sensowne :) Przecież z nieba mu nie spadł :PPP

ocenił(a) film na 8
_Sloneczko_2034

Dokładnie tak :)

_Sloneczko_2034

W takim razie kolejna część będzie działa się częściowo w Tokio, bo na samym końcu Tokyo Drift do tego podziemnego parkingu przyjeżdża Dom i ściga się z nowym DK. TO już było po śmierci Hana, więc na pewno jakoś to wszystko powiążą!

ocenił(a) film na 8
balletka21

http://www.youtube.com/watch?v=denm3_yOOec
Jason Statham <3

balletka21

Naucz się oglądać w kinie.

ocenił(a) film na 8
balletka21

http://www.youtube.com/watch?v=oSnlXtLDRu0

ocenił(a) film na 8
balletka21

W sumie był pokazany sam wybuch samochodu, ale jak Han ginie to nie było, wiec jest cień nadzieje że może pojawi się w następnej części.

ocenił(a) film na 6
balletka21

Tu jest ta scena w dobrej jakości HD: http://www.youtube.com/watch?v=i99RYM8VaHQ