Na pewno nie będzie wtedy tak wciągające jak dla tych którzy widzieli ale mimo to chyba warto
marsz po poprzednie czesci ale polecam zostawic tokio drifta na koniec gdyz rozgrywa sie on w trakcie koncowki szóstki wlasnie
wystarczy, że obejrzysz jedną, bo cała ta seria jest o tym samym, czyli o niczym. Film dla 15 latków lubiących samochody i filmy w których nie trzeba użyć nawet przez moment mózgu. Już American Pie wymaga od widza więcej.
Części od 1 do 4 to krótko mówiąc badziewie. W dodatku jedynka to bezczelna zrzynka z Point Break (film, który zdecydowanie warto obejrzeć), tak więc szkoda czasu, przeczytaj sobie jakieś streszczenie fabuły 1 i 4 żeby mniej więcej wiedzieć kto jest kto (jak oglądałem z bratem piątkę to mu pokrótce opowiedziałem te dwie części i starczyło), dwójkę i trójkę możesz całkowicie olać. Obejrzyj sobie 5 i 6 bo to jedyne filmy w tej serii, które zasługują na to by im poświęcać czas.
Ja ogladałam tylko 2 część, ale sie cieszę, że nie obejrzałam reszty i tak niewiele straciłam.