Chodzi mi o to ze tylko 5 latek mógł ogarnąć scenę z sejfem i dwoma samochodami.
Słaba a oceniłeś na 7, aha.
Skoro dla Ciebie ta scena jest nie do ogarnięcia i nierealna to dlaczego jeszcze bardziej nierealny film (Avengers) oceniasz na 10?
Avengers ma byc nierealny ;d ja jako widz idacy na taki film zakladam ze w tm pieknym filmie bedzie sie dzialo duzo roznych nierealnych rzeczy ;) a idac na film szybcy i wsciekli oczekuje realizmu ;)
albo ty jestes pięciolatkiem i nie potrafisz ogarnąć :)
a jak nie pasuje to nie oglądaj :)
5 była dobra fajnie się oglądało wiadomo ze najlepsza jest 1 i 2 ale 5 niczego sobie:P
popieram w całości! pierwsza część była awangardowa! nie było wcześniej filmu skupiającego się na tematyce nielegalnych wyścigów, modowaniu aut i "tuningu". właśnie to było w tym filmie najfajniejsze. nie umniejszając oczywiście zasługom dobrej gry aktorskiej i fajnej muzyki.
druga część podtrzymuje klimat. trzecia już trochę mniej. a czwórka i piątka to już zwykłe, amerykańskie filmy akcji. przeciętniaki, które obejrzałem ze względu na Vin Disel'a, którego lubię. brak realizmu i zbyt małe skupienie się na tematyce motoryzacyjnej. mam nadzieję że szósta część będzie powrotem do tego wszystkiego za co kochamy pierwsze części.