PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617373}
7,3 163 tys. ocen
7,3 10 1 162541
6,4 27 krytyków
Szybcy i wściekli 6
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 6

;D

ocenił(a) film na 6

Mam nadzieje ze nie bedzie tak slaba jak 5 czesc.

ocenił(a) film na 10
damian3d

5 była bardzo dobra..

ocenił(a) film na 6
adam_231

Pewnie dla pięciolatka

ocenił(a) film na 10
damian3d

Piąta była dobra i nie wiem co wiek ma do tego.

ocenił(a) film na 6
Sylarr

Chodzi mi o to ze tylko 5 latek mógł ogarnąć scenę z sejfem i dwoma samochodami.

damian3d

Słaba a oceniłeś na 7, aha.
Skoro dla Ciebie ta scena jest nie do ogarnięcia i nierealna to dlaczego jeszcze bardziej nierealny film (Avengers) oceniasz na 10?

ocenił(a) film na 6
Valenciaa

Avengers ma byc nierealny ;d ja jako widz idacy na taki film zakladam ze w tm pieknym filmie bedzie sie dzialo duzo roznych nierealnych rzeczy ;) a idac na film szybcy i wsciekli oczekuje realizmu ;)

ocenił(a) film na 10
damian3d

albo ty jestes pięciolatkiem i nie potrafisz ogarnąć :)
a jak nie pasuje to nie oglądaj :)

ocenił(a) film na 6
adam_231

Oglądam ze względu na stare dobre części :)

ocenił(a) film na 10
damian3d

5 była dobra fajnie się oglądało wiadomo ze najlepsza jest 1 i 2 ale 5 niczego sobie:P

ocenił(a) film na 6
Kalingras

popieram w całości! pierwsza część była awangardowa! nie było wcześniej filmu skupiającego się na tematyce nielegalnych wyścigów, modowaniu aut i "tuningu". właśnie to było w tym filmie najfajniejsze. nie umniejszając oczywiście zasługom dobrej gry aktorskiej i fajnej muzyki.
druga część podtrzymuje klimat. trzecia już trochę mniej. a czwórka i piątka to już zwykłe, amerykańskie filmy akcji. przeciętniaki, które obejrzałem ze względu na Vin Disel'a, którego lubię. brak realizmu i zbyt małe skupienie się na tematyce motoryzacyjnej. mam nadzieję że szósta część będzie powrotem do tego wszystkiego za co kochamy pierwsze części.

ocenił(a) film na 10
damian3d

stare były dobre to prawda, ale 5 też była dobra :)

damian3d

Mam nadzieje ze w końcu zaczniesz myśleć co piszesz