PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617373}
7,3 163 tys. ocen
7,3 10 1 162536
6,4 27 krytyków
Szybcy i wściekli 6
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 6

jest Han, skoro w części z 2006 roku zginął w wypadku?

ocenił(a) film na 10
sandrazw

Poniewaz ta czesc jest niby powiazana z wszesniejszymi wydarzeniami przed smiercia Hana :)mozna powiedziec ze akcja tego filmu dzieje sie po drugiej czesci Fast Furious.

VaraShiro

Akcja tego filmu nie dzieje się po drugiej części Fast & Furious tylko Tokio Drift dzieje się między 6, a 7.

ocenił(a) film na 1
Valenciaa

to ile tych czesci, skad 7, jak to jest 6 ?? WTF ???

UPADLY_WIDZ

Bo 7 dopiero kręcą.

ocenił(a) film na 10
Valenciaa

No o to mi chodziło tylko cos poklepałem , dzieki za poprawke.

sandrazw

Niby letty też zginała i co jest w seria taka sam sytłacja jest z hanem a han był już w 5 części

Lumion1

A po polsku?

ocenił(a) film na 10
Lumion1

Zacznijmy od tego, że ona nie zginęła.
Wszystko zostało wyjaśnione w 6 części.

sandrazw

Dlaczego dałaś 10 skoro nie rozumiesz serii?
Błagam, poczytaj najpierw forum a nie zadawaj tego pytania poraz setny bo było to już tłumaczone x milionów razy!

Valenciaa

Ja nie rozumiem tylko tego jednego wątku i to chyba moja sprawa ile daję za film.
Poza tym, jeżeli Ci się coś nie podoba to nie musisz tego czytać.

ocenił(a) film na 10
sandrazw

Tokyo Drift jest osobną częścią i dzieję się dopiero po 6 części, dlatego Han żyje :)

adam_231

Dzięki za odpowiedź ;)

sandrazw

No niestety muszę, bo jestem fanką tego filmu i wchodzę często na to forum.
Poza tym nie oburzaj się od razu, bo napisałam prawdę.

ocenił(a) film na 10
Valenciaa

Tak jak wyżej napisali Tokio Drift powinien teraz wyjśc jako 7 czesc. Swoją drogą gdy 7 lat temu oglądałem Tokio Drifta myslalem (a moze mialem racje?) ze po prostu Paul Walker odmówił czy coś i przyszedł nowy aktor, seria Drift bo wtedy akurat stawal sie on bardziej popularny itd a tutaj tak pieknie to wszystko wyszlo. Ogólnie powiem że film nie zasluguje na 10teczke ktora dalem bo sa niedociagniecia itd Ale to ocena za caloksztalt, za ta kapitalna fabule, docenianie wartosci rodzinnych, wiadomo nie jest to taka powalajaca fabula jak w np. Ojcu Chrzestnym ale tematyka, klimat i wgl wszystko tutaj nadal gra. Super ze mamy juz 6 czesc i F&F tak doskonale zarabia i jest popularne ze wychodza nowe czesci i konca nie widac. Ciezko byloby mi odpowiedziec na pytanie jaki jest moj ulubiony film, ale gdyby ktos zapytal o serie nie zastanawiał bym sie wcale, bo rzadko kiedy "dwójka" wychodzi dobrze, a "trójka" to kompletne dno. Tutaj tak nie ma.

Pr0mil

kurde tak sobie przetlumaczylem na polski te "dialogi o rodzinie i przyjaciolach" i pomyslalem, ze gdyby to bylo w polskim filmie to mielibysmy do czynienia z produkcja typu klan lub m jak milosc. prosze ile do wrazen koncowych dodaja punkty efekty specjalne, ladne panienki i wypakowani kolesie ;)

ocenił(a) film na 6
Pr0mil

Śmierc Hana w Tokyoi Drift była pokazana chyba inaczej niż w Szybcy i Wściekli 6? nie za bardzo pamiętam bo dawno nie oglądałem,ale jak przez mgłę wydaje mi się ze Hana,Yakuza zabiła czy tam ktoś,kto był zwiazany z tamtą częścią.

sandrazw

najpierw trzeba przeczytac babo zeby móc ocenic czy nam sie podoba

sandrazw

Nie oglądałaś wątku, który był po napisach? Spoiler............................................. Był pokazany moment z Tokyo Drift, jak zabili Hana to się działo po FaF 6.

ocenił(a) film na 7
Pijany_Mistrz

Właśnie to samo miałam napisać... Zaraz po napisach zostało pokazane jak zginie Han. Po tym zakończeniu wszystko staje się jasne.

Pijany_Mistrz

W Tokio Drift był wybuch i nic nie pokazali nic więcej, a to jak Statham zabił go to widziałam. Aaaa to teraz juz wszystko rozumiem :D

ocenił(a) film na 8
sandrazw

ale 7 część zapowiada się elegancko, do tego wszystkiego dojdzie Statham :) ciekawe jako kto, brat Shaw'a? być może bo miał ze sobą krzyż który Shaw dostał od Letty

Merowing_PL

Owen nawet wspominał, że ma brata, cały film czekałem na końcówkę, by zobaczyć " wejście" Stathama, mam nadzieje, że okaże się bystrzejszy od brata( który i tak był mega względem intelektu) a jak do tego ma dojść Tony Jaa to zapowiada się naprawdę mocna część. Może Vin w końcu dostanie po dupie w trakcie jakiejś walki.

ocenił(a) film na 7
Kulerr

po dupie dostanie ale koniec końców wygra bo już podpisane papiery są na ósmą jak i dziewiątą część F&F :P

Xs3roN

Tą wypowiedź powinieneś oznaczyć jako SPOILER :D no ale w końcu to żadna tajemnica, ale irytowało mnie w tych filmach, ze VIn był naj...najsilniejszy, najbystrzejszy etc. Dlatego mam nadzieje, że choć w jednej cześci nie będzie taki kozak w walce wręcz..

Xs3roN

To juz z tego powoli robi się serial :D I dobrze, bo F&F to coś co uwielbiam <3 :)