PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617373}
7,3 163 tys. ocen
7,3 10 1 162536
6,4 27 krytyków
Szybcy i wściekli 6
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 6

OK przyznam, jako film akcji naprawdę dobry, ale co się stało z założeniem tej serii? Gdzie samochody, tuning, wyścigi i klimat podziemia? Seria się niedługo kończy (podobno) a od słabej czwórki, kolejne części są tylko lepsze pod względem fabuły, natomiast klimatu pierwszych części - jak nie było tak nie ma.

ocenił(a) film na 6
KJ96a1

gatunek: Kryminał, Akcja

Komuś się pomyliło, miało być: Sci-Fi, Komedia

ocenił(a) film na 5
jericho1

Kryminału tam nie ma, akcja i fizyka to Sci-Fi, a komedia to postać Romana :P

ocenił(a) film na 5
KJ96a1

KJ "lepsze pod wzgledem fabylu" ???? pod wzgledem fabuly serio? f 6 czesc akurat pod TYM wzgledem jest totalnie bez sensu a juz o skokach na samochody nie wspomne(koszamar).Wyscig letty z Toreto beznadziejny...(widac ze rezyser nie wysilil sie jesli chodzi o dopracowanie scen,wyscigow itd) . Film zrobiony tylko i wylacznie dla kasy. Szkoda

ocenił(a) film na 5
coolerss

No nie wiem, według mnie to 4 jest totalnie bez ładu i składu, a fabuła 6, choć prosta jak cep, to w jakimś stopniu logiczna.

ocenił(a) film na 5
KJ96a1

Logiczna > ? Powiedz mi gdzie tam logika była...? Taka prawda ze justin lin zrypał tą serie niestety

ocenił(a) film na 2
KJ96a1

Logiczna ?? Zrobili z kilku złodziejaszków agentów specjalnych na miarę Jamesa Bonda. Gdzie tu logika ?? Brian jedzie do Stanów nie wiadomo za bardzo po co, dowiaduje się też nie wiadomo co. Baza wojskowa nato okazuje się mniej bezpieczna od ciężarówki i dwóch jeepów. Antonow startujący 10 minut, to gdzie tu logika gdziekolwiek ??

mr_mat

Jak czasem czytam takie komentarze to dosłownie "Piłki z jajami"