PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617373}
7,3 163 tys. ocen
7,3 10 1 162541
6,4 27 krytyków
Szybcy i wściekli 6
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 6

Dwayne Johnson

ocenił(a) film na 10

Witam,Jednak nie to jest najważniejszą informacją dnia związaną z aktorem. Otóż podczas promocji "Sztangi i cashu" Johnson poddał w wątpliwość możliwość rozpoczęcia zdjęć do siódmej części cyklu "Szybcy i wściekli" latem (co sugerował wcześniej Vin Diesel).

Johnson stwierdził, że dla niego letni termin rozpoczęcia zdjęć jest nie do przyjęcia, gdyż za sześć tygodni wchodzi na plan widowiska "Hercules". Jeśli więc "Fast & Furious 7" miałoby powstać teraz, to musiałoby zostać zrealizowane bez jego udziału. Aktor dodaje jednak, że do tej pory nie otrzymał żadnego telefonu od producentów w sprawie terminu zdjęć. Jest więc prawdopodobne, że realizacja filmu zostanie opóźniona. Czy wpłynie to na premierę, która planowana jest na przyszły rok, tego na razie nie wiadomo.

Przypomnijmy, iż "Fast & Furious 7" będzie miało nowego reżysera. Jest nim James Wan.

Jak uważacie zagra the rock w szybcy i wsciekli 7 czy nie jakie wasze zdanie ja mam takie cche żeby zagral a wy ??????????????

ocenił(a) film na 6
krzyk3

Moim zdaniem zagra, gdzieś czytałem że 6 i 7 część szybcy i wściekli mają mieć tą samą fabułę tak więc w szóstce by był a w siódemce która jest drugą połową historii już go nie ma? Trochę to nie pasuje, chyba że go zabiją w szóstce to inna sprawa.

ocenił(a) film na 10
TheRockHbk

nie mogli by go zabić w 6 po tym co zostało napisane w temacie :D
a teraz raczej nie zmienią filmu żeby go uśmiercić :D

ocenił(a) film na 10
krzyk3

Zagra na pewno ;)

premiera planowana jest na 11 lipca 2014 :)

ocenił(a) film na 6
krzyk3

Też myślę, że zagra. Skoro premiera planowana jest na lipiec, to zdjęcia spokojnie mogą się zacząć dopiero jesienią. Możliwe, że właśnie dlatego jest takie przesunięcie. Chociaż jakby film miał być w Tokio to nie wiem jaki by miał być cel jego udziału w filmie.

ocenił(a) film na 10
Stachu7

Tak a twoim zdaniem która częsc jest teraz na topie z seri szybcy i wściekli