PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617373}
7,3 163 tys. ocen
7,3 10 1 162547
6,4 27 krytyków
Szybcy i wściekli 6
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 6

Jak dla mnie 5 jest najlepsza! Ta jest też super fest tylko dlaczego Giesele nie żyje ;//

analfabeta200

bo by się nie zgadzało z fabułą z Tokio drift

ocenił(a) film na 10
analfabeta200

Ja również nie mogę zrozumieć dlaczego zginęła :'(.....mogli to inaczej rozwiązać. Giselle wnosiła trochę kobiecości do tej rodziny, bo niestety Mia taka nie jest, a do tego pojawia się sporadycznie, nie obrażając tej postaci,bo ją szalenie lubię :)

ocenił(a) film na 8
Wampirzyca1806

zrobili mi krzywdę. wielką, wielką krzywdę... nie ważne czy w filmie były momenty lepsze czy gorsze, bardziej interesujące lub mniej, Giselle zawsze, ale to zawsze odświeżała każdą scenę, robiła z niej coś co bardzo chciało mi się oglądać. Nie będę się wypowiadał odnoście jej talentu, gry aktorskiej itepe bo nie o to mi teraz chodzi. Sama jej obecność wystarczała mi jako zachęta do obejrzenia kolejnych części FF. A teraz? Sam nie wiem. Może będzie równie ciekawie, może niekoniecznie..

old_school_man

Dokładnie zgadzam się, strasznie się zawiodłem jak zobaczyłem scenę w której Ona zginęła. Gadot (Gisele) jest bardzo ładna będzie Mi Jej najbardziej brakowało w tej serii. Nawet się przyzwyczaiłem kiedy Letty "zginęła" zanim było wiadome, że jednak żyje, teraz będzie trudno. Naprawde szkoda, przed obejrzeniem 6 części miałem nadzieję, że będę mógł Ją jeszcze zobaczyć w tej serii.

ocenił(a) film na 6
analfabeta200

jak to nie żyje??

ocenił(a) film na 6
Stachu7

Dobre pytanie, może znowu podwójne dno jak z letty ;P

ocenił(a) film na 7
macian

W siódmej części jednak się okaże że żyje bo miała ubrany spadochron. Dowie się o śmierci Hana i dołączy ponownie do ekipy Doma, aby pomścić ukochanego. :-P

ocenił(a) film na 6
analfabeta200

Ja nie umiem zrozumieć, czemu niektóre parówy nie potrafią się ogarnąć i muszą spoilerować co chwilę

ocenił(a) film na 7
Gryzuman

Chciałem napisać to samo, ale sobie darowałem. Już dość razy zwracałem uwagę ;)

KiXMiT

Dobrze, że czytam to po obejrzeniu filmu, bo zapewne bym podobnie jak wiele osób, które nie oglądały filmu wk****ła się!! Ludzie czy tak trudno napisać, przed wypowiedzią " UWAGA SPOILER" !!!