PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617373}
7,3 163 tys. ocen
7,3 10 1 162541
6,4 27 krytyków
Szybcy i wściekli 6
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 6

Niech ktoś mi powie ile kilometrów miał pas startowy w końcowej akcji. Na tym pasie zdążył
wylądować samolot, zabrać ziomków w samochodach na pokład, pokołować trochę po pasie w
czasie walki bohaterów, wzbić się trochę w powietrze, lecieć kilka metrów nad lotniskiem nie małą
odległość z dużą prędkością, po czym się rozbić.... Warto wpomnieć, że to nie była awionetka. Są
gdzieś lotniska z 20-kilometrowymi pasami startowymi? :D

ocenił(a) film na 9
matcer47

Przyznam,że było to dziwne jak nie wiem co ale scena ta była zrobiona na tyle dynamicznie oraz ciekawie,że po prostu ten pas startowy schodził na drugi plan.

ocenił(a) film na 7
JackRobertkokos

Przyznam, że było dość akcji, ale w końcu zacząłem się niecierpliwić kiedy się ta scena skończy... po pewnym czasie wydawało się to trochę absurdalne. Ale film jako całokształt mi się podobał.

ocenił(a) film na 4
matcer47

Hehe noooo , dobre to bylo :) gdzies czytalem ze najdluzszy pas startowy na swiecie maja na pustyni mohave ( czyt strefa 51 ) ciekawe po co im co nie ?, moze szykuja sie na Bliskie spotkania :-D. Dobre bylo tez to jak szybko ten antonow ( bo to chyba byl ruski antonow nie jestem pewien ) splonol w zgliszcza , po to aby Vin turbo Diesel mogl sie pokazac w koncowej scenie w blasku plomieni....... :-D

ROBERTHUNT

Na moje KOBIECE oko było tak, że różne akcje działy się jednocześnie, więc musieli to przeciągnąć w czasie,aby pokazać to z różnych perspektyw. Dlatego pas wydaje się meeeega długi :D Ale oczywiście mogę się mylić :D

ocenił(a) film na 4
Darka891

Ilość kitów byla tak wielka ze chyba niema nawet sensu zastanawiać sie nad tym pasem, dobre bylo tez jak szybko vin diesel wyzdrowial po przyjeciu kulki na klate ;) , ale jak na film w swojej kategori da sie obejrzeć , niezla muza , fajne laski......:)

ROBERTHUNT

Albo łapanie Letty w locie ... w kinie aż śmiech po sali przeszedł :D Ogólnie widowisko ciekawe i przyjemnie się ogląda :) Chociaż mi osobiście brakowało wyścigów. Pozdrawiam Was!