Nie rozumiem jak Dom ostatecznie mógł wybrać nie grzeszącą urodą Letty zamiast pięknej Eleny :P no po prostu nie ogarniam ;)
I w dodatku tak jak pisałem w osobnym temacie, koszmarne rozwiazanie tej sytuacji w postaci propozycji Dominica - "wiesz ze nie musisz odchodzić" a w jakim niby charakterze on by ją widział? przyszłej opiekunki jego i Letty dzieci? Dopiero byli przecież szczęśliwą parą....Często do tego wracam bo wkurzyło mnie rozwiazanie tego wątku
Co nie znaczy że zachował się w porządku co do Eleny(choć Ona też powiedziała że gdyby była na Jego miejscu i okazałoby sie że jej mąż żyje to postąpiłby tak samo, więc w sumie...)
i tego nigdy u niego nie ogarniałem :P ani ona ladna ani specjalnie inteligenta no ale cóż... ;)
Mnie to tez troche wzruszylo . Szkoda mi sie strasznie Eleny zrobilo . odeszla bo nie miala wyboru. :(
Dom kochal Letty zawsze ale ona przeciez zostala uznana za martwa i nagle wracam i on zostawia Eleny dla niej. To smutne troche.
Jak bym miala taka sytuacje bym tak nie postąpiła albo z rządną bym zadnej nie wziela albo żadnego.
Ale coz tak sie dzieje . :) Ja letty bardzo lubie jest twarda i fajna ale elena jest tez fajna .
chyba nie sądziliście, że Dom będzie z Eleną..
Ona sama powiedziała na początku, że gdyby była jakakolwiek szansa na to, że jej mąż żyje to też by go odszukała i postąpiła by tak samo jak Dom
No niby tak . Ale to po co sie wiązali to takie głupie. A potem ona musi odchodzić. :( Szkoda jej a Letty nie odzyskała pamięci.
Nie jest taka sama jak kiedyś. Inna trochę.
A jest możliwość,żeby Elena była znowu partnerką Hobbsa?? Bo jeżeli tak, to mogłaby się pojawić w 7 części :D
Mi też jej było strasznie szkoda. Fajna z niej babka. A Letty nie lubię więc motyw z jej powrotem mi nie pasuję.:)
podejrzewam, ze Elenę jeszcze zobaczymy bo na "do widzenia" wróciła do policji i do Hobbs'a a że jest już sprawdzona... czekam na F&F7
Letty nie dość, że brzydka to jeszcze irytująca i ma za dużo testosteronu. Powinien wybrać Elenę:)
Elena>>Letty, wiadomo nie od dziś ;) Jedyne co mi się podoba w Letty, to głos i uśmiech. Elena zaś jest ideałem kobiety, więc bezkonkurencyjnie wygrywa w tym pojedynku :D