Zrobili juz ze tak powiem z tego taka bajeczke. Fajne byly odcinki jak sie scigali, to bylo spoko ale
juz te okradanie bankow walka z policja, to przesada...
oceniać filmy to ty potrafisz...
coś dobrego na 1 coś beznadziejnego na arcydzieło ...
na pewno lepiej niż Ty :)
wszystkie części Piły na 7...
Hobbit na 1 ..
Titanic na 1..
Elf na 10
ale ja się nie mam zamiaru sprzeczać. :)
Twoja sprawa jak oceniasz, wyraziłem tylko swoje zdanie. ;)
"juz te okradanie bankow walka z policja, to przesada..." - w takim razie 80% filmów sensacyjnych nie ma racji bytu i nie powinno być nakręconych, idąc tym tokiem rozumowania...
A co oglądałeś ? Dokument ? A Niezniszczalni ? 6 gości przeciwko 300 żołnierzom itp...
Podejdź do tego jak do filmu rozrywkowego :) Ludzie, trochę więcej luzu w oglądaniu filmów :)
A czy ja powiedziałem ze lubisz ? Podałem to jako kolejny przykład filmu, który cieszy się dużym powodzeniem, bawi widza bynajmniej nie przez swoją fabułę czy realizm, ale ze względu na inne swoje elementy.
Tak samo jest z serią F&F. Klimat filmu się zmienił, ale mało jest filmów gdzie masz w dalszym ciągu dużo grubo podrasowanych fur, również tych bardzo drogich. Akcja kolejnych filmów F&F jest powiązana (poza TD), bohaterowie cały czas się starzeją mniej więcej w takich samach interwałach czasowych jak są kręcone filmy. Seria ma ciągle bardzo wielu fanów właśnie przez to, że jest cała masa nawiązań do poprzednich części (nawet w dialogach), ale dlatego też, że w dalszym ciągu nie masz innego filmu o tematyce tuningowych aut.
Fast Track jest cienki jak doopa węża. Może Need For Speed stanie się w jakiś sposób klimatyczny i dobrze nakręcony.
Peace! :)