PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617373}
7,3 163 tys. ocen
7,3 10 1 162536
6,4 27 krytyków
Szybcy i wściekli 6
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 6

Justinie Lin przestań! To już od dawna jest farsa. To już nie są szybcy, a już tym bardziej wściekli. Komedia w stylu
mission impossible na niedzielne popołudnie. Niedorzeczne sceny, brak fabuły, brak filmu.

ocenił(a) film na 6
Chmx

Przestał. Siódemkę kręci ktoś inny.

ocenił(a) film na 2
Chmx

Mission impossible chyba ma dużo więcej wspólnego z rzeczywistością niż te "dzieło". Czasami człowiek żałuje że efekty specjalne aż tak się rozwinęły. W latach 80/90 trzeba się było trochę namęczyć aby stworzyć dobry film, bo efekty specjalne były na poziomie "amigi". Teraz za to mamy super efekty specjalne ale zero fabuły !! Zero !! I niestety zero logiki !!

mr_mat

dokładnie, do tej pory wole powtórzyć po raz setny dobry film z lat 80-90 niż oglądać te nowości co wychodzą jedna za drugą

Chmx

Warto to w ogóle oglądać? Podejrzewam że moje wnuki (a mam 29 lat:) będą oglądały jeszcze kontynuacje tych szybkich i wściekłych....

marcino241984

oczywiscie ze tak...fajny film akcji który cały cZzas jest kontynuowany

marcino241984

pocieszę cię, planują skończyć na 9 częściach :D przynajmniej na tyle podpisane kontrakty Lucas Black znany z Tokyo Drift, zagra w 7,8 i 9 części ale możliwe też że zrobią 10. Dla mnie już po 4 powinni zakończyć bo robi się już z tego film Sci-fi a nie film akcji... 5 część była przesadzona a to co zrobili w 6 z niewidzialnymi samochodami, jakimiś monstrami, z czołgiem jadącym ponad 150 km/h, skokiem Doma z wysokości 3 piętra na maskę samochodu kiedy ratował Letty i nie miał żadnego złamania czy chociaż skaleczenia, zero śladów walki na twarzach Hana i Romana kiedy bili się na stacji metra z nowym Jackie Chanem i ponad 30 min scena na lotnisku, nie wiem ile ten pas startowy miał kilometrów, chyba z 50... to już jest bajeczka... więc będziesz mógł włączyć to swoim dzieciom czy wnukom na dobranoc jak będzie to dalej szło w tę stronę.

Jinx599

He he no to niezle:) ja sie przyznam ze ogladalem tylko do tokyo drift. 1 i 2 byly swietne tokyo drift poszlo troche w inna strone ale to tez dobrze bo cos innego. Do reszty nie mialem checi jak narazie. Ale trzeba wkoncu bedzie sprawdzic z ciekawosci czworke i reszte :)