PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617373}
7,3 162 tys. ocen
7,3 10 1 162385
6,4 40 krytyków
Szybcy i wściekli 6
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 6
ocenił(a) film na 10
Hans_Kloss

No własnie do do końca ponieważ widzimy ze Phoenix strzela ale nie widzimy czy trafił Letty ;)

ocenił(a) film na 10
sokisok

No własnie nie do końca ponieważ widzimy ze Phoenix strzela ale nie widzimy czy trafił Letty ;) ***

ocenił(a) film na 10
sokisok

A pogrzeb prawdo podobnie zorganizowało FBI jako "Program ochrony swiadkow" ponieważ Letty chciała oczyścić Doma w zamian za złapanie Bragi.

sokisok

Hm, jest to wytłumaczenie. Fakt, nie widzieliśmy jak ginęła, a pogrzeb mógł być mistyfikacją.

użytkownik usunięty
sokisok

dobrze myślisz

ocenił(a) film na 7
Hans_Kloss

zaspojleruje, ale Letty przezyla, stracila pamiec, zostala znaleziona przez miedzynarodowego przestepce, z ktorym zaczela wspolpracowac i ... eh, glupota gna glupote w tym motywie z Letty

dabram17

M jak milosc po amerykansku, jeszcze powinna w kartony wpasc :)

Hans_Kloss

W zasadzie to nie było ani jednej sceny która pokazuje że letty ginie, wszystkie są po prostu próbą odtworzenie tego wydarzenia w UMYŚLE doma, a Phoenix sam mówił że nie pamiętał jej twarzy.

Hans_Kloss

Jak to czasami w filmach bywa, Letty może stać się czarnym charakterem...
Oglądam zwiastun i dużo na to wzkazuje, ale pewna być nie mogę.
Może nie zginęła wcale, widać było jak Phoenix do niej strzela, ale mogło wcale tak się nie wydarzyć.
Istnieje jeszcze możliwość, że Letty ma złą siostrę bliźniaczkę. xd

Angeelaa

Widzialem w tv relacje z pobytu Vina i Michelle w UK, a pamiętałem, że do niej strzelano, była tez scena, jak wspomnialem wyzej jej pogrzebu i stąd zaciekawiłem się tym wątkiem.

Hans_Kloss

Wczoraj oglądam bardzo dużo zwiastunów i nie wiem czy Letty nie została jakoś przetrzymywana i wykorzystywana, różne akcje były pokazywane a często ktoś coś przekręca. Mam tulko nadzieję, że Toretto nadaj ją kocha. :)

ocenił(a) film na 10
Angeelaa

było pisane ;)

SPOILER !

udało jej się przeżyć, ale straciła pamięć i właśnie Show ją znalazł i pomagał ;)
i tak Letty i Dom będą razem ;)

adam_231

Dziękuje, przynajmniej nie bd się niepokoić dopóki do kina nie pójdę. xd :))