PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617373}
7,3 163 tys. ocen
7,3 10 1 162536
6,4 27 krytyków
Szybcy i wściekli 6
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 6

troszke wedlug mnie to bez sensu bo w fast and the furious 6 bedzie znow Letty a w ktoryms odcinku ona zginela ciekawe sie zapowiada ale jak ktos ginie to z martwych nie wstanie nie sadzicie?

zapomnij1993

Tylko z tego co pamiętam nigdzie nie było konkretnej sceny pokazującej jak ona ginie - jest tylko jedna, która jest wyobrażeniem Toretto jak to wyglądało :)

ocenił(a) film na 9
zapomnij1993

Hm..No i jeszcze między innymi w 5 było na końcu jak pokazywali zdjęcia Letty, która żyje, więc wydaje mi się, że ona nie zginęła xD

ocenił(a) film na 10
Kolorowa27

Mnie też sie wydaje .ze ona nie zgineła ale sie ciesze sie ze wróci letty i zgodze się z tobą

krzyk3

no niby nie było to pokazane i w sumie fajnie, że tak naprawdę nie umarła, ale i tak się czepnę bo cała 4 opowiada o zemście Dom'a za zabicię Letty, w 5 wielki ból po śmierci ukochanej osoby łaczy go z Eleną, a ta se kurde żyje, ma się świetnie i jak gdyby nigdy nic bawi się w swoim świecie szybkich maszyn...

ocenił(a) film na 5
zapomnij1993

http://www.youtube.com/watch?v=HCtu-dxwxPw

zapomnij1993

Ponadto w piątej części nawet Fenix w rozmowie z Domem (po przekroczeniu granicy meksykańsko-amerykańskiej, tuż przed wybuchem spowodowanym przez Doma) nie powiedział dosłownie, że ją zabił, tylko, że rozbił jej wóz i że ostatni raz widział ją, kiedy płonęła.
Ta akcja przypomina mi trochę "Modę na sukces", ale nie hejtuję, zobaczymy jak to wyjdzie.