PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617373}
7,3 163 tys. ocen
7,3 10 1 162541
6,4 27 krytyków
Szybcy i wściekli 6
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 6

Masakreee....

ocenił(a) film na 2

.....że polece francuszczyzną :D , Film super jak masz 11 -13 lat to śmiało oglądaj na pewno Ci się spodoba.
Powyżej tego wieku to może być ekscytujące ale raczej dla ludzi z wykształceniem podstawowym

mapima

I mówi to osoba która Kac-wawie dała 5 a takim bękartom wojny czy ostatniemu samurajowi 1.

ocenił(a) film na 2
Massinio

Jak się coś nazywa Kac Wawa to włączając trzeba spodziewać się parodii, czyli wygłupów ! I do połowy filmu było jako tako np. sceny z Miśkiem - zabawne, druga połowa filmu to dno , tak jak pisałem w ocenie . Stąd połowiczna ocena -5.
Co do Bękartów wojny to jak ma ktoś wyższe wykształcenie humanistyczne i pasjonuje się historią tak jak ja , to rozumie że ten film to wybujała fantazja autora i z 2 wojną nie ma nic wspólnego , powinien być w kategorii since-fiction.
A co do gejowskiej twarzy 168-śmio centymetrowego superbohatera T.C. z Ostatniego Samuraja jak ktoś lubi to proszę ja akurat nie ,
LUDZIE CZYTAJCIE KSIĄŻKI , EDUKUJCIE SIĘ , skąd taki ciemnogród w narodzie ?????????

mapima

Skończ już ten marny trolling.

ocenił(a) film na 2
The_Fallen

??? Co rozumiesz pod tym pojęciem co to w ogóle oznacza ? Zamieściłem swoją opinie a później odpowiedziałem na post
Wszystkie wypowiedzi były merytoryczne