PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617373}
7,3 163 tys. ocen
7,3 10 1 162536
6,4 27 krytyków
Szybcy i wściekli 6
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 6

Ile jeszce lat bedzie trwal ten kretynski zachwyt gimbusow i innych debili, ktorzy mentalnie nigdy z
gimbazy nie wyrosli nad tym najgorszym, tępym, amerykasnkim scierwem dla półinteligentów???
Jak można oglądać to tandetne aktorstwo i obszczaną fabułę (a raczej jej brak) i się nie
wyrzygać???

ocenił(a) film na 10
Wojtalek

Polecam maść na ból dupy. Nie każdy musi mieć gust filmowy taki jak twój, powiem więcej film podoba sie większości ludzi co widać chociażby po ocenie albo po opinii ludzi z mojego otoczenia. Więc wg ciebie większość ludzi to debile i gimbusy. Zmień nastawienie, ja osobiście mam dość takich ludzi, których opinia jest jedyną prawdziwą i nikt nie ma prawa mówić inaczej, takim to bym najchętniej dał z buta w ryj. To tak jakby jakby jakiś punkt czy metal przyszedł mi z wykładem, że to jest najlepsza muzyka. Każdy ma swoje zdanie i nie masz prawa innych nazywać debilami dlatego, że lubią obejrzeć niezbyt ambitne kino akcji. Trzeba umieć najpierw ocenić czego można sie spodziewać po filmie a później dawać opinie. Co ty myślałeś, że F&F to będzie jakiś skomplikowany film z głębokim przesłaniem. Przecież wiadomo było od początku czego się można spodziewać i wtedy nawet nie idę do kina na to nie? Takie to trudne?

ocenił(a) film na 10
Wojtalek

i kto tu jest tym gimbusem, debilem i osobą która mentalnie nigdy nie wyrosła i nie wyrośnie z gimbazy :)