PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617373}
7,3 163 tys. ocen
7,3 10 1 162541
6,4 27 krytyków
Szybcy i wściekli 6
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 6

Spiderman nie dorasta do pięt bohaterom tego filmu. Czołg na autostradzie powstrzymany przez samochody....
Ponoć w następnej części będą się ścigać w kosmosie, a Gisele odrodzi się jako android.

ocenił(a) film na 8
skalp_el

no trochę reżysera poniosło ;D

ocenił(a) film na 5
skalp_el

Głupota goni głupotę, pomijam nawet te pierdoły typu ściąganie samolotu przez samochody... Ale scenariusz jest żenujący! Przychodzi gliniarz do gości którzy ścigają się samochodami z prośbą żeby pomogli złapać bandziorów chcących coś ukraść. Swoją prośbę argumentuje tym, że są najlepsi. W CZYM ?! Ładnie jeżdżą? Sytuacja w końcówce już powaliła na kolana: "Mam waszą rodzinę, jak mnie nie wypuścicie to ich zabije!!" - "Ohh, wypuścmy go, bo on ich zabije!" - "Ok, wypuszczamy!" - "Co teraz?" - "To może gońmy go?". - "JEDZIEMY!!". Ja rozumiem że to nie jest ambitne kino, ale litości...

ocenił(a) film na 4
Jojko13

Do tego komendant bazy, któremu chwilę wcześniej grożono bronią jeśli nie uwolni bandytów, po scenie uwolnienia po prostu zniknął. Tak sobie odszedł, nie wyciągnął żadnych konsekwencji choć chwilę wcześniej miał pistolet przy skroni.