Wyłączyłem w momencie jak wyrzuciło tą typiare z czołgu a łysy rozbił się o barierkę i złapał ją w locie xd to było już za dużo i musiałem wyłączyć
Później nie było wcale lepiej, ale ogólnie film jest dobry. Szkoda tylko, że naprawdę nie było pomysłu na tą część i to wszystko jest takie głupie...
Film akcji. A w filmie akcji im więcej spektakularnych motywów tym lepiej ;) widać czarno na białym, że scenarzyści prześcigają się w pomysłach jak by tutaj urozmaicić akcję jeszcze większą akcją i jeszcze większą, no i wychodzi coś w tym rodzaju ;)
tylko, ze jest roznica miedzy spektakularnie a absurdalnie. to co sie odpierdalalo w tym filmie wola o pomstwe nawet jak na standardy filmu akcji.
Jak dla mnie wszystko spoko poza ostatnią sceną, gdzie długość pasa startowego ma chyba 50 km. Przesadzili.
Tylko sam przyznaj, że wszystko ma swoje granice :) M.in. za te dwie akcje (most + ostatnia akcja) oraz koniec filmu SPOILER gdy dziewczyna Hana tragicznie zmarła a wszyscy kładą na to dosłownie lagę KONIEC SPOILERA, ocena spadła o 1-1,5 oczka.