PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617373}
7,3 163 tys. ocen
7,3 10 1 162541
6,4 27 krytyków
Szybcy i wściekli 6
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 6

Wyłączyłem w momencie jak wyrzuciło tą typiare z czołgu a łysy rozbił się o barierkę i złapał ją w locie xd to było już za dużo i musiałem wyłączyć

użytkownik usunięty
danteusz

Później nie było wcale lepiej, ale ogólnie film jest dobry. Szkoda tylko, że naprawdę nie było pomysłu na tą część i to wszystko jest takie głupie...

Film akcji. A w filmie akcji im więcej spektakularnych motywów tym lepiej ;) widać czarno na białym, że scenarzyści prześcigają się w pomysłach jak by tutaj urozmaicić akcję jeszcze większą akcją i jeszcze większą, no i wychodzi coś w tym rodzaju ;)

dark000

tylko, ze jest roznica miedzy spektakularnie a absurdalnie. to co sie odpierdalalo w tym filmie wola o pomstwe nawet jak na standardy filmu akcji.

ocenił(a) film na 7
Antoni_Kosiba

Jak dla mnie wszystko spoko poza ostatnią sceną, gdzie długość pasa startowego ma chyba 50 km. Przesadzili.

użytkownik usunięty
dark000

Tylko sam przyznaj, że wszystko ma swoje granice :) M.in. za te dwie akcje (most + ostatnia akcja) oraz koniec filmu SPOILER gdy dziewczyna Hana tragicznie zmarła a wszyscy kładą na to dosłownie lagę KONIEC SPOILERA, ocena spadła o 1-1,5 oczka.