PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617373}
7,3 163 tys. ocen
7,3 10 1 162547
6,4 27 krytyków
Szybcy i wściekli 6
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 6

Czyli Hana nie będzie w 7 części ? Szkoda bo teraz ja nie będzie jego i Gisele ani pewnie Santosa i Leo to zostajątylko Roman i Tej i ekipa się wykrusza.Według mnie w ogóle nie potrzebnie zrobili te Toki Drift.Tylko tym pomieszali kolejność a jak już była taka wpadka to mogli to dać jako ostatnia część już po tych co są i będą teraz bo nie wiadomo ile jeszcze ich będzie.Końcówa fajna z tym Stathamem wychodzącym ale skąd on się tam wziął i w ogóle po co ? Trochę też naciągane.Han zginął w wypadku i tak to powinni zostawić a nie pokręcić i zmieszać tamto zakończenie z tym.Głupi pomysł.A wy co sądzicie o tym ?

ukasz944

Zgadzam się z tym co mówisz ale, chcą robić kontynuację tej serii i ten Statham na końcu powoduje CHWYT MARKETINGOWY aby ludzie oglądali to dalej, ponieważ chcą dowiedzieć się jak dalej potoczą się ich losy :)

ocenił(a) film na 7
ukasz944

Oni tylko rozszerzyli scenę z TD o Statham'a.

KiXMiT

:)

ocenił(a) film na 9
ukasz944

nie wiesz po co sie wziąl przeciez on ma w 7 msic sie za brata

ocenił(a) film na 7
xever12

chwyt jak chwyt ale niepotrzebnie umiejscowili Tokio Drift po tej części czem uakurat po tej a nie po następnej ?Statham mógł się pojawić w jakieś innej scenie a nie akurat niewiadomo skąd nagle w Tokio ściga Hana.Trochę bezsensu to wymyślili niestety.

ocenił(a) film na 8
ukasz944

Kiedyś nakręcili Tokyo Drift.... no to połączyli wątki. Skoro Rodzinna ma pieniądze i wolność to tylko uderzenie w rodzinę mogło zadziałać by znów stanęli to walki.

ocenił(a) film na 7
robbo_2

I tak to nie zmienia mojego zdania,że nawet wejście takiego znakomitego aktora jakim jest Statham nie uratowało końcówki,która była głupia po prostu.Kiepski pomysł.

ocenił(a) film na 6
ukasz944

A moim zdaniem wyszło świetnie. Nie zmieniając wydarzeń z Tokio Drift połączyli go w końcu z głównym wątkiem. I przyjazd Doma do Tokio teraz ma sens.

ocenił(a) film na 9
ukasz944

mi to wogule nie przeszkadza ta koncowka

ocenił(a) film na 10
ukasz944

końcówka jest świetna, moim zdaniem to świetny pomysł, że połączyli te części

ukasz944

mi sie film podobal bardzo, jedny "ale"co do filmu to gdzie na swiecie jest lotnisko z tak dlugim pasem startowym hahahah, bo chialbym to zobaczec i zdjecia porobic :D

ukasz944

Pomysl swietny. F&F 6 calkiem sprytnie laczy watki z czesci 3,4,5 no i przyszlej 7.

ocenił(a) film na 7
nef87

ale wiadomo że Hana i Gisele nie będzie już w 7 a to oznacza że ekipa będzie bardzo okrojona...

ukasz944

przypomnijcie sobie koncówke Tokio Drift, na końcu nagle pojawia się Don i ściga z tym młodziakiem (nie pamietam jak mu bylo na imie). Mi sie wydaje to sensowne jeszcze 7 część takie dopełnienie tej 4, wszyscy bohaterowie łączą siły i koniec. Ale Statham to ostatnia osoba jakiej się spodziewałam w tej serii filmów, serio w kinie doznałam lekkiego szoku :D

ocenił(a) film na 9
Ciuszek

Miałaś odcięty internet przez ostatni rok?

krzyjac

bo nie wiedziałam o Stathamie? jasne, siedze non stop na filmwebie i przeglądam wiadomości, bo nie mam co robić -,-

ocenił(a) film na 9
Ciuszek

O Stathamie było nawet w reklamach płatków, dzieci przedszkolu o tym mówiły, Ba! Nawet moja babcia po mszy mi powiedziała, że Jason Statham będzie w scenie po napisach w F&F6...

ocenił(a) film na 9
krzyjac

U mnie pies na podwórku wyszczekał:)