Czyli Hana nie będzie w 7 części ? Szkoda bo teraz ja nie będzie jego i Gisele ani pewnie Santosa i Leo to zostajątylko Roman i Tej i ekipa się wykrusza.Według mnie w ogóle nie potrzebnie zrobili te Toki Drift.Tylko tym pomieszali kolejność a jak już była taka wpadka to mogli to dać jako ostatnia część już po tych co są i będą teraz bo nie wiadomo ile jeszcze ich będzie.Końcówa fajna z tym Stathamem wychodzącym ale skąd on się tam wziął i w ogóle po co ? Trochę też naciągane.Han zginął w wypadku i tak to powinni zostawić a nie pokręcić i zmieszać tamto zakończenie z tym.Głupi pomysł.A wy co sądzicie o tym ?
Zgadzam się z tym co mówisz ale, chcą robić kontynuację tej serii i ten Statham na końcu powoduje CHWYT MARKETINGOWY aby ludzie oglądali to dalej, ponieważ chcą dowiedzieć się jak dalej potoczą się ich losy :)
chwyt jak chwyt ale niepotrzebnie umiejscowili Tokio Drift po tej części czem uakurat po tej a nie po następnej ?Statham mógł się pojawić w jakieś innej scenie a nie akurat niewiadomo skąd nagle w Tokio ściga Hana.Trochę bezsensu to wymyślili niestety.
Kiedyś nakręcili Tokyo Drift.... no to połączyli wątki. Skoro Rodzinna ma pieniądze i wolność to tylko uderzenie w rodzinę mogło zadziałać by znów stanęli to walki.
I tak to nie zmienia mojego zdania,że nawet wejście takiego znakomitego aktora jakim jest Statham nie uratowało końcówki,która była głupia po prostu.Kiepski pomysł.
A moim zdaniem wyszło świetnie. Nie zmieniając wydarzeń z Tokio Drift połączyli go w końcu z głównym wątkiem. I przyjazd Doma do Tokio teraz ma sens.
mi sie film podobal bardzo, jedny "ale"co do filmu to gdzie na swiecie jest lotnisko z tak dlugim pasem startowym hahahah, bo chialbym to zobaczec i zdjecia porobic :D
ale wiadomo że Hana i Gisele nie będzie już w 7 a to oznacza że ekipa będzie bardzo okrojona...
przypomnijcie sobie koncówke Tokio Drift, na końcu nagle pojawia się Don i ściga z tym młodziakiem (nie pamietam jak mu bylo na imie). Mi sie wydaje to sensowne jeszcze 7 część takie dopełnienie tej 4, wszyscy bohaterowie łączą siły i koniec. Ale Statham to ostatnia osoba jakiej się spodziewałam w tej serii filmów, serio w kinie doznałam lekkiego szoku :D
bo nie wiedziałam o Stathamie? jasne, siedze non stop na filmwebie i przeglądam wiadomości, bo nie mam co robić -,-
O Stathamie było nawet w reklamach płatków, dzieci przedszkolu o tym mówiły, Ba! Nawet moja babcia po mszy mi powiedziała, że Jason Statham będzie w scenie po napisach w F&F6...