PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617373}
7,3 163 tys. ocen
7,3 10 1 162536
6,4 27 krytyków
Szybcy i wściekli 6
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 6

Czy to nie dziwne????????

NAJPIERW BRIAN O'CONER ZROBIŁ MII TORETTO DZIECKO A TERAZ GO NIEMA CZ TO NIE JEST GLUPIE ?????????

ocenił(a) film na 10
stasiek363

a czy ciężko poszukać w innych źródłach ?
Paul Walker gra w 6 i 7 części zostało to potwierdzone...

ocenił(a) film na 10
adam_231

no własnie ma zagrać w maju maja sie zacząc zdjęcia do tego filmu do 6 części

ocenił(a) film na 10
krzyk3

w maju ;o podobno w czerwcu albo w lipcu :D

ocenił(a) film na 10
adam_231

no chyba w maju ja takl słyszałem eh

ocenił(a) film na 7
krzyk3

A nie pomyślałeś że może jeszcze go do obsady nie dodali?-.-

ocenił(a) film na 8
stasiek363

wystarczy poszukać w innych źródłach ....
Paul Walker podpisał kontrakt na 6 i 7 część .
jest to oficjalnie potwierdzone . ;)
tyle ,że ktoś kto założył tą stronę dawno widać tu nie zaglądał i nie uaktualniał .

ocenił(a) film na 10
Monika_981

racja ja tez nie wiem gdzie mozna znalesc ale jak juz podpisał to jest dobrze i ciekawe czy michelle rodriquez podpisałą umowe hehe

ocenił(a) film na 8
krzyk3

no oczywiście ,ze podpisała . wystarczy obejrzeć końcówkę części 5! oO

ocenił(a) film na 10
Monika_981

a mam pytanie podasz tą stron gdzie paul walker podpisal ta umowe w zagraniu 6 i 7 czesci szybkich i wscieklych prosze ???

ocenił(a) film na 8
krzyk3

http://www.filmtok.pl/Szybcy-i-wsciekli-6-i-7-powstana-rownoczesnie-a22942 proszę chociażby tutaj .

ocenił(a) film na 10
Monika_981

Droga moniko dziękuje ci że dałas mi tą strone musze se spisac wiesz hehe a mam pytanie masz gg jestes fanem bardziej szybkich i wsciekłuych czy krzyku tez wesa cravena odp bo chc znac tylko twoje zdanie hehe

ocenił(a) film na 8
krzyk3

a mógłbyś pisać jak człowiek a nie dziecko pierwszej klasy odstawówki ? bo wiesz trochę trudno cię zrozumieć . a gg owszem mam .

ocenił(a) film na 10
Monika_981

Racja przepraszam monika. a jaka postać tobie się podobała z fast five ,wiesz lubie rozmawiać z ludźmi o filmach itp jak bys miala jaki kolwiek pytania o aktroke ktorej szukasz lub filmu ciekawego mozesz do mnie napisac oto mój numer gg ale nie zmuszam 13948730 i jeszcze chce ci dodac pamietam jak w tam tym roku byłem na fast five i 15 kwietnia tam tego roku 2011 na krzyku 4 bo pierwszy raz byłem na takim filmie jak krzyk 4 hehe

ocenił(a) film na 8
krzyk3

hahaha co za gość :D " w tam tym roku" xD

ocenił(a) film na 7
Colinowski

xD no co a poco pisać po polsku jak można po polskiemu ;p

ocenił(a) film na 10
KiXMiT

ano

krzyk3

Wymiatasz gościu..hahahha Twoja "polszczyzna" wgniata w kibel...

ocenił(a) film na 7
krzyk3

Ciekawi mnie czy dalsza rozmowa Moniki z kolega przeniosla sie na gg, bo chetnie dalej bym pobserwowal jak to obecnie mozna podrywac na fast five :D