Czy to nie dziwne????????
NAJPIERW BRIAN O'CONER ZROBIŁ MII TORETTO DZIECKO A TERAZ GO NIEMA CZ TO NIE JEST GLUPIE ?????????
a czy ciężko poszukać w innych źródłach ?
Paul Walker gra w 6 i 7 części zostało to potwierdzone...
wystarczy poszukać w innych źródłach ....
Paul Walker podpisał kontrakt na 6 i 7 część .
jest to oficjalnie potwierdzone . ;)
tyle ,że ktoś kto założył tą stronę dawno widać tu nie zaglądał i nie uaktualniał .
racja ja tez nie wiem gdzie mozna znalesc ale jak juz podpisał to jest dobrze i ciekawe czy michelle rodriquez podpisałą umowe hehe
a mam pytanie podasz tą stron gdzie paul walker podpisal ta umowe w zagraniu 6 i 7 czesci szybkich i wscieklych prosze ???
http://www.filmtok.pl/Szybcy-i-wsciekli-6-i-7-powstana-rownoczesnie-a22942 proszę chociażby tutaj .
Droga moniko dziękuje ci że dałas mi tą strone musze se spisac wiesz hehe a mam pytanie masz gg jestes fanem bardziej szybkich i wsciekłuych czy krzyku tez wesa cravena odp bo chc znac tylko twoje zdanie hehe
a mógłbyś pisać jak człowiek a nie dziecko pierwszej klasy odstawówki ? bo wiesz trochę trudno cię zrozumieć . a gg owszem mam .
Racja przepraszam monika. a jaka postać tobie się podobała z fast five ,wiesz lubie rozmawiać z ludźmi o filmach itp jak bys miala jaki kolwiek pytania o aktroke ktorej szukasz lub filmu ciekawego mozesz do mnie napisac oto mój numer gg ale nie zmuszam 13948730 i jeszcze chce ci dodac pamietam jak w tam tym roku byłem na fast five i 15 kwietnia tam tego roku 2011 na krzyku 4 bo pierwszy raz byłem na takim filmie jak krzyk 4 hehe