stwierdzam że to będzie baśń tysiąca i jednego absurdu, ale i tak pójdę.
Kurde ja tez juz sie nie moge doczekac :)) Uwielbiam całą serię, takze szóstkę musowo muszę obejrzeć:)
Czy wam też skojarzył się skok Letty i Doma ze skokiem Mii i Briana z piątki ? nie wiem dlaczego ale mi się to skojarzyło :) Może dlatego, że już świruje na punkcie F&F6 :) wytrwałości w oczekiwaniu wszystkim maniakom tej serii :D
Scena z tym skokiem zlasowała mi mózg totalnie, aż się boję co twórcy wymyślili w 7 części. A wiadomo, że gdzie Statham tam dzieją się rzeczy nie wytłumaczalne.
Ciarki mnie przechodzą za każdym razem gdy oglądam ten trailer. Tak działa na mnie ta akcja. Jeśli chodzi o brak realizmu to ten film już pokonał piątą część. Ale i tak jako fan serii muszę iść do kina to obejrzeć. Chcę wiedzieć jak im to wyszło i posłuchać żartów Romana... "Somebody do something! I got a tank on my ass!" Ten tekst mnie rozbraja :)
Roman Pierce to taki klasyczny przykład wyluzowanego murzyna, który wprowadza elementy humoru w przerwach między scenami akcji(częsty zabieg w tego typu filmach).
Niee. Roman to ktoś więcej. Może w 5-tej części zszedł na dalszy plan i ograniczał się do komentowania sytuacji swoimi zabawnymi tekstami, lecz gdy debiutował, w "Za szybcy, za wściekli", wprowadził bardzo ciekawą osobowość do serii. Był takim narwanym wesołkiem niedającym sobie w kaszę dmuchać. No i miał więcej czasu ekranowego. Szkoda, że teraz stał się "tłem".