PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617373}
7,3 163 tys. ocen
7,3 10 1 162541
6,4 27 krytyków
Szybcy i wściekli 6
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 6

Kiedy można spodziewać się premiery filmu? Bo już film jest nawet w HD ale z napisami. A lektora kiedy można sie spodziewac?

ocenił(a) film na 8
VenOm__

Lektor to ty będziesz miał ale za 3 miesiące. Mało ci że film jest w rewelacyjnej jak na czas produkcji jakości z polskimi świetnie przetłumaczonymi napisami ? A może nie potrafisz czytać ? Oświecę cię , że w kinie filmy oprócz animacji , które są z dubbingiem wszystkie filmy są puszczane z napisami . Pójście na łatwiznę typowych Polaczków jest tak strasznie denerwujące ...

Darkadi15

Mało. Jak oglądam film to skupiam sie na filmie a nie na napisach.

ocenił(a) film na 8
VenOm__

Czyli do kina to ty w ogóle nie chodzisz bo napisy od razu wykluczają twoją obecność. Chyba lepiej obejrzeć film z napisami niż czekać kilka miesięcy na głupiego lektora. No ale jest też kwestia głosu owego lektora bo niektórym nie pasuje ten czy inny.

ocenił(a) film na 7
Darkadi15

Ale chłopie,nikt cie nie pyta jakie ty masz zdanie o filmach z lektorem.

ocenił(a) film na 8
insert12345

Naucz się rozróżniać sarkazm to pogadamy...

Darkadi15

Nie, nie chodze. Po co mam isc do kina jesli ten filmy które chce obejrzec predzej czy pozniej bedzie mozna kupic czy sciagnac...

ocenił(a) film na 8
VenOm__

No właśnie. Więc nie wiem o czym my tu w ogóle gadamy. Nie jestem przeciwny piractwu bo sam ściągam filmy z internetu ale do kina chodzi się od razu po premierze a na dobrą jakość filmu czeka się 2,3 miesiące a czasami dłużej. Chyba ,że jest się desperatem , który ogląda CAMRipy. A jak widać po twoich wypowiedziach ty oglądasz filmy pół roku po premierze ( 3 miesiące dobra jakość i kolejne 3 na lektor ) . Jesteś za bardzo rozpieszczony :)

Darkadi15

Oglądam z napisami ale jak już mam mega smaki na jakis film i tak sie stało własnie z tym... Obejrzałem.

ocenił(a) film na 7
Darkadi15

Film jest już w wysokiej jakości w internecie.

ocenił(a) film na 8
Jinno

No co ty ?! Nie wiedziałem !

PS. Przez całą rozmowę z Venomem pisałem o tym samym . Brawo Sherlocku !

ocenił(a) film na 7
Darkadi15

No ale nie załapałeś, przecież film już jest w wysokiej jakości...

ocenił(a) film na 8
Jinno

Nie to ty nie załapałeś i jak widać nie przeczytałeś . Mój pierwszy post : "Lektor to ty będziesz miał ale za 3 miesiące. Mało ci że film jest w rewelacyjnej jak na czas produkcji jakości z polskimi świetnie przetłumaczonymi napisami ? "

ocenił(a) film na 7
Darkadi15

Przyznaję się do błędu. Jak teraz na to patrze to nie potrafię wytłumaczyć jak mogło mi to umknąć. Moj post wyżej był dziecinną próbą ucieczki od tej prawdy.

ocenił(a) film na 8
Jinno

Zdarza się każdemu ;)

ocenił(a) film na 6
VenOm__

Lektor będzie jak wyjdzie DVD i BluRay. Póki co cieszyć się, że i tak jest w genialnej jakości. Kiedyś filmy ledwo po wyjściu z kina to były CAMy i TSy.

ocenił(a) film na 10
Stachu7

nie oglądajcie tego filmu z lektorem Ivony ten lektor jest dla mnie beznadziejny ale z napisami oglądało się to bardzo przyjemnie na dodatek swietnie przetlumaczone