Film jak dla mnie oczywiście jak zawsze MAX 10\10 z każdej serii według mnie ta część była lepsza od piątki czwórki i innych lecz wszystkie zasługują na arcydzieło.. W ogóle to cud że powstanie już 7 część chciałbym aby się na niej nie skończyło a wy :D ? Co do końcówki fajna gra aktorska no i Letty.. żyje lecz niestety Gisele nie ale czym byłby film gdyby się wszystko dobrze skończyło.. jak dla mnie to najlepsza z serii akcji jakie w ogóle są .. A wy co myślicie po tym filmie bo to już jest chyba raczej po tokio drift... :)
Ja uważam że powinni zakończyć serię po 2 fast 2 furious. A tak niestety powstał serial o latających kolesiach, papierowych czołgach i 40 kilometrowych pasach startowych. Ale oczywiście każdy ma inny gust. Ja po prostu nie potrafiłem wyłączyć mózgu, nie dałem rady. Film mnie w ogóle nie bawił. Absurd gonił absurd. Niestety seria fast and furious stała się maszynką do zarabiania pieniędzy i obecnie nie ma nic wspólnego z korzeniami czyli nie legalnym wyścigami ulicznymi. Obecnie dla serii bliżej do Jamesa Bonda, który wydaje się i tak bardziej realistyczny niż f&f. Pozdrawiam
Nie rozumiesz fizyki skoro mówisz latający kolesie i słowo "kolesie" papierowe czołgi szkoda komentować 40 kilometrowy pas zacznijmy od tego że one są długie mógł to być akurat najdłuższy pas na świecie i większości oni byli na ziemi i potem na chwilę się wznieśli ... co do nielegalnych wyścigów lipnie to komentujesz przecież w 6,5,4,3,2,1 .... wszystko co miało miejsce na drodze nie było raczej legalne i dopuszczalna choćby prędkość dodam że w każdym z serii odbył się wyścig w szóstce było to z letty jedynka i dwójka oparta większości na autach trójka i tokio także jedynie do czego możesz się przyczepić to do piątki choć jeżdżenie z sejfem też chyba jest nie normalne i rozwalanie przy okazji budynków dodam też że oni byli poszukiwani i tytuł szybcy i wściekli nie oznacza tylko nielegalny wyścig bo to 'Akcja' kojarzy się może z autami lecz nie tylko z tego tytułu można wiele wywnioskować jak np o szybkiej akcji jakiegoś skoku.... Twoja wypowiedź mi się nie podobała jak dla mnie wymarz z pamięci ten film i opuść go a także nie oceniaj zobaczymy na co ty byś wpadł i jak to zrobił...
Może tytuł jednoznacznie nie oznacza nielegalny wyścig, lecz właśnie z nielegalnymi ulicznymi wyścigami się kojarzy, każdemu kto znał serię od 1 części. Teraz zrobili kompletnie naciągane kino akcji. Zero tuningu, zero gangów ulicznych, zamiast tego agencji DSS, antyterroryści i napakowani schwarzenegerzy. Nie mówię, że takie kino jest złe. Złe jest to, że dawni szybcy i ściekli przeobrazili się w takie coś. A i myślę, że większości ludzi którzy tak krytykują tą część też nie podoba się taka kolei rzeczy.
Jak dla mnie gdyby filmowali tylko wyścigi to było by to monotonne i takie serii by nie stworzyli to po prostu jakby przedstawia jak to nazywają rodzinę ;] zaczynali od aut itd później zarobili na sejfie a teraz są uniewinnieni bardzo ciekawi mnie już siódemka lubię stathama ponieważ też dobre kino akcji daje i myślę że część będzie równie dobra jak pozostałe tyle że kto inny przejmie film.. ;/
Przejrzałem co oglądasz według mnie to mówi samo za siebie po prostu nie umiesz docenić dobrej akcji skoro chętni na kasę ci się podobało na 8 a dla mnie na 10 była tam akcja gdy Jesse Attica uciekał przed policja też byś mógł stwierdzić że uciekał z pół godziny i miał aż taką świetną kondycję jak sportowiec -,- nie będę się kłócił po prostu źle oceniasz i patrzysz na film tyle...
"Nie rozumiesz fizyki skoro mówisz latający kolesie" jeśli myślisz że takie cyrki są możliwe to my chyba nie mamy o czym tu dyskutować.
Kotwica z mustanga ?? Czołg by rozerwał tą cała śmieszną linkę i tego mustanga na pół. Wyscig z Letty ?? Po centrum Londynu ? ?
Pojedź chłopie, zobacz centrum Londynu i wtedy zobaczysz co mam na myśli. Rowerem się tam możesz pościgać najwyżej. Najdłuższy pas na świecie ?? NIE MA TAKIEGO PASA NA ŚWIECIE ŻEBY TAKI KOLOS JAK ANTONOW WYLĄDOWAŁ, 15 MINUT POJEŹDZIŁ I ODLECIAŁ. NIE MA !!!. Fabuła filmu też do kitu. Co nagle paru ulicznych złodziejaszków i street racerów awansowało do rangi agentów specjalnych ?? hehe Czy jest bezpieczniejsze miejsce od bazy wojskowej ?? jest ?? A wielce pilnowany element jest wysyłany ciężarówką w obstawie dwóch jeepów heheeh . JAJA. Film jest po prostu głupi!! Możesz sobie przeglądać co oglądałem ale nie zmieni to faktu że ff6 jest po prostu dennym filmem.