PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617373}
7,3 163 tys. ocen
7,3 10 1 162547
6,4 27 krytyków
Szybcy i wściekli 6
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 6

Jaka będzie wg Was fabuła 20 części F&F? Wg mnie Torreto będący już 70 letnim dziadkiem z
O'Connorem postanowią zrobić NAPRAWDĘ ostatni skok. Będą mieli jednak problem z
uzbieraniem ekipy, gdyż Mia nie żyję a Ludacris będzie miał Parkinsona przez co ani auta nie
będzie mógł prowadzić ani nie będzie w stanie obsługiwać komputerów.Ten drugi bambo będzie
miał jaskrę więc o prowadzeniu auta też nie będzie mowy. 40 letni syn Briana, siostrzeniec Torreto
postanowi im pomóc. Będą mieli pecha, gdyż emerytowany były wojskowy Hobbs wespół ze
swoim synem Hobbsem juniorem postanowią ich powstrzymać. A i okaże się pod koniec, że
Gisele, która niby zmarła ok 35 lat wcześniej jednak żyje i współpracuje z Shawnem juniorem
juniorem.

ocenił(a) film na 8
tousen87

mega śmieszne ...

ocenił(a) film na 7
Ronaldo69

Streszczając to co chciałem przekazać to napiszę Ci, że wg mnie Szybcy i Wściekli nie powinni już powracać na ekrany kin. Fajna seria ale co za dużo to niezdrowo.

tousen87

ty zapewne nie dożyjesz do 10 części bo twój poziom humoru cię wykończy (co za dużo to niezdrowo)

ocenił(a) film na 7
Tibn

Ty, Twój z dużej piszemy. Przynajmniej używasz polskich znaków więc będę miły i nie skomentuje faktu, iż wierzysz w 10 część.

tousen87

na duże literki to trzeba sobie zasłużyć

ocenił(a) film na 7
Tibn

I zaczyna zdanie z małej litery. Orłem widać nie byłeś z języka polskiego.

tousen87

"Głupota tuczy się słowami." jak to mówił mój profesor od polskiego

ocenił(a) film na 7
Tibn

Święte słowo bo w liceum/technikum czy gdzie tam się uczysz żadnych profesorów nie ma a to znaczy, że inteligencją nie grzeszycie.

tousen87

Lubie takich rozmówców ,zawsze musi mieć swoje ostatnie słowo byle bzdury i bełkot tylko aby coś było .

ocenił(a) film na 9
tousen87

Dobra rozkmina w ch...masz niezle poczucie humoru xDD Pozdrawiam z Bialegostoku :D

ocenił(a) film na 6
tousen87

Też uważam, że co za dużo to niezdrowo. Jednak dobrze się patrzy na te samochody i jak zwykle ścieżka dźwiękowa nie zawiodła.

martroz99

Jeżeli któryś odcinek filmu daje radę to lepiej to niż jakieś ścierwo nie wiadomo poco i skąd oglądać

ocenił(a) film na 7
Tibn

Nie no racja, seria nie jest zła nawet bardzo dobra ale temat już się wyczerpał wg mnie. Teraz jeszcze w 2014 ma wejść NFS czyli kolejny film z samochodami w roli głównej. Ale wiadomo będą ją ciągnąć tak długo jak będzie przynosiła im zyski więc mój scenariusz na 20 część jest jak najbardziej realny.

ocenił(a) film na 10
tousen87

"bambo" bardzo kulturalne z twojej strony masz take poczuce humoru jak moja 73 letnia babcia po wylewie.

ocenił(a) film na 9
BLack_Man98

nawet jeśli powstanie 35 część to i tak pójdę do kina jeśli takie będą istnieć w tych czasach co nas czekają:P w końcu nie wiadomo co się stanie z technologią za 70 lat :D

meggi_sonne

Wg mnie fabuła 20 części będzie taka, że będą w sylwestra grać grę, w need for speed