Najbardziej podobały mi się sceny akcji z czołgiem i samolotem. Poza tym film mnie niczym nowym nie zaskoczył. Pędzące autka znamy i podziwiamy już do znudzenia od pierwszej serii "Szybkich i wściekłych" tak będzie zapewne i w zapowiadanej już 7 serii. Ogólnie film bez rewelacji.
Ambitne dzieła to kręci Zanussi:). To jest akcja i rozrywka po ciężkim tygodniu.
Nie wiedziałem, że tylko ambitne dzieła mogą mieć ocenie 8 i więcej...
Jak Cię to tak boli to radzę cierpliwość, zaraz spadnie.
Ambitne na pewno nie.
Ale jako kino rozrywkowe, sensacyjne itp spełnia swoja rolę idealnie.
I w tej klasyfikacji na pewno taka nota się należy.
Przepraszam za mój błąd miało być "wybitne" a nie "ambitne".
Ogólnie to ten film był dobry pod względem akcji, cała reszta leżała, ostatnie dwie części w swoim nie realizmie przebiły wszystkie "Bondy" razem wzięte.
Jeśli ktoś lubi tego typu filmy niech idzie i dobrze się bawi ;) Ja tam nie przepadam za tego typu rozrywką i czułem się zażenowany oglądając ten film :/
Jeżeli się idzie na taki film, to wydaje mi się że powinno się wiedzieć czego mniej więcej oczekiwać ; )
dzielo debilstwa.!!! jesem fanką serii ale co tu zrobili to jestes jakis kabaret. Smialam sie juz pod koniec kiedy to jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeechaaaaaaaaaaaaaaaaaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii obok tego samolotu a kiedy juz staaaaaaaaaaaaaaaneeeeeeeeeeliiiiii to sie skonczyl pas. Ah ten pas co za cudowne dzielo - powinni brac przyklad z baz wojskowych odnosnie dlugosci!!!
Żeby film był dobry czy bardzo dobry to musi być ambitny? Naprawdę?
To już nie może być bardzo dobrą czystą rozrywką?
Bo to jest tak:
film nie jest realistyczny jest wręcz bzdurny i jego konwencję trzeba kupić więc...10/10
I tak z każdym filmem z serii