PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617373}
7,3 163 tys. ocen
7,3 10 1 162547
6,4 27 krytyków
Szybcy i wściekli 6
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 6

Ahh to naprawdę musi być ambitne dzieło :D

Najbardziej podobały mi się sceny akcji z czołgiem i samolotem. Poza tym film mnie niczym nowym nie zaskoczył. Pędzące autka znamy i podziwiamy już do znudzenia od pierwszej serii "Szybkich i wściekłych" tak będzie zapewne i w zapowiadanej już 7 serii. Ogólnie film bez rewelacji.

ocenił(a) film na 10

Ambitne dzieła to kręci Zanussi:). To jest akcja i rozrywka po ciężkim tygodniu.

ocenił(a) film na 9

Nie wiedziałem, że tylko ambitne dzieła mogą mieć ocenie 8 i więcej...
Jak Cię to tak boli to radzę cierpliwość, zaraz spadnie.

ocenił(a) film na 10

Ambitne na pewno nie.

Ale jako kino rozrywkowe, sensacyjne itp spełnia swoja rolę idealnie.

I w tej klasyfikacji na pewno taka nota się należy.

użytkownik usunięty

Przepraszam za mój błąd miało być "wybitne" a nie "ambitne".
Ogólnie to ten film był dobry pod względem akcji, cała reszta leżała, ostatnie dwie części w swoim nie realizmie przebiły wszystkie "Bondy" razem wzięte.

Wydaje mi się że na taki film idzie się tylko dla rozrywki...

użytkownik usunięty
Joecrou

Jeśli ktoś lubi tego typu filmy niech idzie i dobrze się bawi ;) Ja tam nie przepadam za tego typu rozrywką i czułem się zażenowany oglądając ten film :/

Jeżeli się idzie na taki film, to wydaje mi się że powinno się wiedzieć czego mniej więcej oczekiwać ; )

Od kiedy filmy z definicji powinny być realistyczne?

ocenił(a) film na 6
neo_angin

Jeśli nie są w kategorii fantasy albo s-f - zawsze.

Guwniarz

Aha ;)

dzielo debilstwa.!!! jesem fanką serii ale co tu zrobili to jestes jakis kabaret. Smialam sie juz pod koniec kiedy to jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeechaaaaaaaaaaaaaaaaaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii obok tego samolotu a kiedy juz staaaaaaaaaaaaaaaneeeeeeeeeeliiiiii to sie skonczyl pas. Ah ten pas co za cudowne dzielo - powinni brac przyklad z baz wojskowych odnosnie dlugosci!!!

użytkownik usunięty
ufolek007

Mnie tam najbardziej rozwalił słynny motyw z sejfem z piątki ;)

scena lotu "do siebie" byla cudowna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zyg

ocenił(a) film na 9

Żeby film był dobry czy bardzo dobry to musi być ambitny? Naprawdę?
To już nie może być bardzo dobrą czystą rozrywką?

Bo to jest tak:
film nie jest realistyczny jest wręcz bzdurny i jego konwencję trzeba kupić więc...10/10
I tak z każdym filmem z serii

ocenił(a) film na 9

Poprzednia część była zaskakująco dobra, a ta podobno nawet przebija "piątkę". Nie jestem fanem serii, ale chyba za wcześnie ją skreśliłem.