PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617373}
7,3 162 tys. ocen
7,3 10 1 162026
6,4 29 krytyków
Szybcy i wściekli 6
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 6

Rewelacja! sama retrospekcja, pokrywająca się z napisami początkowymi jest świetnym pomysłem, przypomina nam wszystkie części w wielkim skrócie +-) motyw powrotu Letty pomysłowo wyjaśniony (nie zdradzę dla tych, co jeszcze filmu nie widzieli ;_))) Jest parę dobrych tekstów, jest parę wyczynów, przy których nawet Superman dostałby gęsiej skórki, albo ataku histerycznego śmiechu (ale to też ma swój urok - całe kino biło brawo :_)
W skrócie:
- klimat filmu bez zmian - REWELACJA!!!!
- z chłopaków kapie testosteron!
- z dziewczyn kapią feromony i erotyka z egzotyką:-)
- pokazana miłość :do krwi" :-)
- samochody i jazda kładzie na łopatki:-)
- no i ten samolot... :-)

POLECAM POLECAM POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A zakończenie?????? NAJLEPSZE!!!!!!!!!!!!!! Jest powód, żeby czekać na siódemkę, która już teraz zapowiada się... MNIAM!!!! :-)
MOGŁABYM TĄ SERIĘ OGLĄDAĆ DO 80-TKI!!! :-) :-)

ocenił(a) film na 10
mpp2

Co prawda do kina idę w niedziele ale z jednym się zgodzę , mógłbym oglądać tą serie do 80tki , jestem pewien , że w niedziele się nie zawiodę ;]

ocenił(a) film na 10
piteeeeer

Idż, idż, nawet KONAJĄCY, bo warto!!!!! Jestem świeżo po obejrzeniu i zastanawiam się, czy jutro nie iść jeszcze raz :-) Uczta dla zmysłów!!! :-) zazdroszczę Ci tego widowiska :-)

ocenił(a) film na 7
mpp2

Hehe ;D

ocenił(a) film na 10
mpp2

Film naprawdę warty obejrzenia :D nie tylko dla dziewczyn ;) Mimo paru naciąganych i nierealnych scen film był cudowny :)

ocenił(a) film na 10
Wampirzyca1806

Te naciągane sceny właśnie wywołały burzę oklasków w kinie :-) one też mają swój urok :-) w ogóle to wszyscy dają radę w tej serii, dobór aktorów jest porażający - jest na co popatrzeć, zarówno płeć damska i męska będzie zadowolona (bardziej damska :-)))))) No i Letty jest taka motywująca do przygotowania się do wakacji :-) PIĘKNA DZIEWCZYNA! :-) I piszę to ja, kobieta :-)
Rock ma boskie ciało, Diesel ma mniej boskie, ale za to BOSKI głos, reszta też ma swoje zalety :-) Wątek miłości - aż ciary przechodzą, każdy by tak chciał... No, może nie w aż tak ekstremalnym wydaniu, ale liczy się puenta... :-)
JESZCZE RAZ POLECAM!!!!

ocenił(a) film na 10
mpp2

Zgadzam sie w 100 % czekamy na kolejną część :)