widzalem w kinie,na jeden film nikogo nie było wiec operator sprawdzal rozne rzeczy bo dzen wczeniej cos nie pacało i akurat wpakowalem sie na sale bo uslyszalem ze dziwne skoro pusta sala to czemu leci film i ukazał mi sie trailer szybkich.W kinie robie wiec niektore rzeczy zobacze wczeniej niz w niecie czy tv.
Już zobaczyłem, najlepszy trailer jaki w życiu widziałem, przebija wszystkie zwiastuny Hobbitów i Batmanów razem wziętych.
Widziałem go
Rola Dwayne'a Johnsona będzie o wiele większa niż w Piątce z tego co widać. A przy scenie pod koniec trailera jak Dom z nożem w sercu mówi do Letty "I love you", przy czym wsiadając do samochodu i odjeżdżając miałem świeczki w oczach.
jak go mogłeś widzieć jak do meczy jeszcze ponad 2 godziny a tego w sieci nie ma stary nie ściemniaj mi tu co
No pieknie... znowu serwują mainstreamowe kino akcji. Kiedyś był klimat i wszystko, a teraz jest badziew, tylko aktorzy zostali. Daliby se na luz i zrobili jakieś zakończenie, fast five aż sie o to prosiło, mają kupe kasy a na koniec były kadry z poprzednich części. Ale po co to przerywać, lepiej rozmienić tą serie na drobne (bo przecież każdy fan przyjdzie na nastepną część, nie?), a dlaczego? KASA.
Owszem, mają kasę, ale kasa to jedno, a wolność to drugie. Są najbardziej poszukiwanymi przez policję i za kasę sobie wolności nie kupią. Zresztą w tej części będą walczyć/ścigać się właśnie o wolność a nie o kasę. Sam Hobbs im to zaproponuje.