PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617373}
7,3 163 tys. ocen
7,3 10 1 162541
6,4 27 krytyków
Szybcy i wściekli 6
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 6

W tym roku Szybcy i Wściekli 6, za rok Need For Speed, za dwa lata siódma część Szybkich, a za trzy lata Need For Speed 2.

Dla fanów gatunku to dobra wiadomość, tym bardziej, że nadchodzący Need For Speed ma nie lada obsadę(Aaron Paul w roli głównej, drugi plan Cooper i Poots), a na pewno nie gorszą od Szybkich.

Slowianin

Dobra dobra...wczoraj bezczelnie nas okłamałeś..."dom trzyma nóż w sercu"...ja prdl...

ocenił(a) film na 10
Slowianin

Dla mnie fana Szybkich i Wściekłych wystarczy 6 i 7 nie Need For Speed chociaż obejrze to wątpie żeby był lepszy od F&F.

ocenił(a) film na 8
Spiderman_filmaniak

Trzeba dać szansę temu tytułowi. Wiesz może coś na temat 7 części, kiedyś czytałem, że 6 i 7 to będzie jedna historia podzielona na dwa filmy. Podobno nawet 7 miała być kręcona w tym samym czasie.

ocenił(a) film na 10
Slowianin

Trzeba,ale żeby nie zawiódł jak Fast Track.

ocenił(a) film na 8
Spiderman_filmaniak

Ten Fast Track to był pewnie typowy niskobudżetowy film, szybko zrealizowany po to, aby żerować na znanej marce jaką jest F&F. NFS wiadomo, że też będzie porównywany do F&F i dzięki temu na pewno więcej zarobi, ale mam nadzieję, że się przyłożą do tej produkcji, zatrudnienie Paul'a w roli głównej pozwala mi mieć nadzieję.

ocenił(a) film na 10
Slowianin

Ten Paul jakoś mi nie pasuje na szybkiego kierowce,ale może się myle i zagra fajnie.

ocenił(a) film na 8
Spiderman_filmaniak

Dlaczego nie pasuje?

ocenił(a) film na 10
Slowianin

Nie wyglada jak Paul Walkel i Vin Disel czyli prawdziwi twardziele,ale do premiery jeszcze długo zobaczymy jak zagra.
Ogólnie nie pasuje mi jako gościu który się ściga.

ocenił(a) film na 8
Spiderman_filmaniak

Mięśnie to nie wszystko, aby być twardzielem.
Tu masz zajawkę tego co Cie będzie czekało za rok w NFS:
https://www.youtube.com/watch?v=J3U9FJPXpZc

ocenił(a) film na 10
Slowianin

Ale nielegalnie.
Nic do niego nie mam,ale bardziej ten aktor co grał w Tokyo Drift by mi pasował nie był jak Paul i Vin,ale był fajny,może ten też będzie.

ocenił(a) film na 10
Slowianin

Szybcy i Wściekli zawsze będą najlepszi