Tego nie wiem...raczej wątpie w to bo ona go oszukała...i prawie przez nią nie trafił do więzienia...
wydaję mi się że przez całą szóstkę Dom nie będzie wiedział że walczy przeciwko Letty bo ona przecież nie żyje, ale na koniec filmu dowie się, ale i film się skończy i wtedy z niecierpliwością będziemy czekać na siódemkę bo tam będzie dalszy ciąg akcji... xd
tak nie bedzie bo w zwiastunie gdy hobbs namawiał go do wspolpracy pokazal mu jej zdjecie
Jedsym słowem to jest wątpliwe, Dom ją kochał po uszy a ona takie coś odwaliła i uciekła do innego :( Ale sie nie moge doczekać premiery Kocham Rodriguez i Disela
ja myślę ze będzie wiedział ze walczy z nią po tym co czytałem to on się dowie ze ona założyła swój gana i będą ze sobą walczyć ale to tylko przepuszczenia zobaczymy jak to będzie jak wyjdzie film
Letty i Dom nie będą znowu razem. Letty dowodzi gangiem złodziei w Europie. Dom i jego ekipa staną się jej rywalami.
Co do dziecka to myślę ze go nie pokaż... Nie widać żeby było wymienione w obsadzie...
Wybacz nie moglem się oprzeć;P
Chyba miała jakiś powód, żeby odejść. Szczerze to nie pamiętam co było w poprzednich częściach i czy zostało to wytłumaczone,
ale z reguły takie numery kończą się "odeszła bo go kochała, dzięki niej on nie został zabity" coś w tym stylu^^
Ludzie a jak myślicie, czy Dom spotka się z Letty pod koniec filmu, a przez cały czas będą nieświadomie walczyć ze sobą po dwóch przeciwnych stronach? Podobała by mi się taka fabuła.
Nie wiem jak Oni wytłumaczą powrót Letty... Niestety, ale ten wątek jest strasznie naciągany.
Nieee liczę że się na początku dowie bo tylko czekam na to i żEBy razem mieli jak najwięcej sen, czekam na RODRIGUEZ
Szczerze ze spotu wynika, że dosyć późno staną bezpośrednio na przeciwko siebie i bardziej rozwinie się wątek w Fast Seven
Aktorki nie kojarzę ale co do VII też ubolewam, że mam 2 lata czekać ze zniecierpliwieniem .
Gina jako aktyorka od niedawna jest zadebiutowała w filmie ścigana po raz pierwszy :) Ale walczy na ringu światnie http://www.youtube.com/watch?v=66jUPjrtnMo
widziałem to samo u nas w polsce, kanar vs gapowicz, miejsce: trawa, sędzia: straż miejska ;)
a co do aktorki to trochę drewniana, nie pasuje na 1-planową, jak już to na drobny epizod
A czy tak czasem 6 i 7 części nie kręcom razem i nie mają planu wydać 7 części jakoś pół roku po premierze 6 części ? Przynajmniej takie były plany. Więc nie ma co marudzić będzie dobrze.
Podejrzewam, że pozostanie dwuroczna przerwa między częściami tak jak wcześniej
ja myślę ze dom się dowie ale pod koniec filmu ze walczy z letty a w 7 dalej będzie się toczyć walka między nimi
Po trailerze wnioskuje ze Dom i ekipa będą pomagać Hobbsowi zniszczyć ten europejski gang ale znając takie filmy Hobbs nie powie prawdy Domowi kto jest członkiem tej ekipy. Toretto się zgodzi i będzie walka ale pewnie pod koniec filmu Dom dowie się ze walczył przeciwko Letty:-)
Jest urywek w filmiku 0:37 jak Hobbs się z kimś leje być może z Dominicek gdy ten dowiaduje się prawdy...
Tak rozumiem ten trailer:-p
Jabym nie chciała by to tyło tak jak mówisz bo czekam aż się spotkają na początku :) Lepiej dla mnie aby Dom był śwaidomy z kim walczy
Hobbs nie leje Doma, przypatsz sie uwaznie ;p Dom trzyma jakiegos typa, i tego typa Hobbs wali z piachy :)
Jak się dobrze przyjrzeć to po budowie ciała jest to kulturysta/aktor Kim Kold(Misiaczek), który jest również w obsadzie filmu:) Pozdro
Jeżeli chodzi Ci o ten moment w samolocie to tam Dominic z Hobbsem napieprzają innego ziomka ;] Mówię Wam on się dowie o Letty przed napisami ;p
Jak widać po dzisiejszym zwiastunie, Hobbs podaje tą wiadomość prosto na talerzu.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151515424853313&set=a.1015084469311331 3.461646.89562268312&type=1&relevant_count=1&ref=nf
Vin Diesel zaaktualizował zdjęcie w tle. Napis "a true love story doesn`t have an ending" chyba odpowiada na pytanie czy Dom i Letty będą razem
po małym sneek peaku widac że od razu Dom się dowie o Letty :D i bardzo dobrze
pomysł z amnezją mi się podoba, choć może nie zrobią takiego prostego rozwiązania
i ludzie piszcie chociaż trochę poprawną polszczyzną bo aż przykro patrzeć na niektóre wpisy z "pokazom" i "przypatsz"!!
hehe nie w trailerze tego nie było, to Stachu7 2h temu napisał że "Po mojemu straciła pamięć, bo inaczej się tego nie da wyjaśnić." i może tak to mogą rozegrać :D
Ciekawe jak to rozegrają ,bo amnezja to troche przereklamowane by bylo :) Ale nie wazne jak to rozegrają cieszę się ze ona wróciła
mi osobiście się podobała część 1 która to szaleństwo zapoczątkowała i ta 5 z wielu powodów, może dlatego że znowu wróciła większa część z jedynki, albo dlatego że walka pomiędzy Domem a Hobbsem jest świetna, albo sama akcja ale chyba wszystko :P
moim zdaniem amnezja by była dobra ale ciekawe jak to zrobią w roszerzonym zwiastunie widać ze sie dowe na początku to jest super to znaczy ze w 7 części nie bedzie tak jak mysleliszmy