PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617373}
7,3 163 tys. ocen
7,3 10 1 162547
6,4 27 krytyków
Szybcy i wściekli 6
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 6

Jak dla mnie juz przesadzili....zrobili z tego wogole serial dla nastolatkow....grupa glownych
bohaterow przypomina mi juz boysband i tak tez sie momentami zachowuja...ci sami
bohaterowie...lataja....wybuchaja...wyjezdzaja z wybuchajacych samolotow....samochody tez juz
lataja...tak samo jak czolgi...smialem sie co chwile na tym filmie..a koncowa scena akcji mnie juz
zalamala...jada po pasie startowym przez kilkanascie minut...najdluzszy pas startowy o wielkosci
miasta :P:) .potem leca...potem znowu jada..nie no..to juz jak dla mnie jest uraza ogladajacego:):)

KrisKasp

Aha, Wnioskuję, że wziąłeś ten film za komedie/dramat. Spoko. Dziękuję za uwagę. Pa.
Oglądaj Więcej kreskówek.

ocenił(a) film na 6
KrisKasp

Fakt troche ich poniosło z tym pasem startowym, ale nie oszukujmy się nikt nie ogląda Szybkich i Wściekłych 6 szukając realizmu...

ocenił(a) film na 7
krzyychoo

Dokładnie, poniosło ich. Ale totalnie rozwaliła mnie końcówka, gdzie Toretto gada z Hobbsem, stoją do siebie bokiem i nie patrzą w ogóle w oczy... Tak na tym polewałam, że masakra!!! xD Aż brzuch ze śmiechu boli! A sam Hobbs to dla mnie nic innego jak szafa trzydrzwiowa, co chodzi niczym robot. :D Totalna polewka z mojej strony! ;p