PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617373}
7,3 163 tys. ocen
7,3 10 1 162541
6,4 27 krytyków
Szybcy i wściekli 6
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 6

dawno się tak nie uśmiałem na filmie "akcji", ktoś powie jakim cudem ta ciężarówka z początku filmu dotrzymywała kroku bmw i tej "formule"?

ocenił(a) film na 9
steemm

z założenia filmy akcji to nie dokumenty oparte na faktach, w tym filmie ponad połowa scen przeczy logice lub prawom fizyki ale wg mnie nie ma się czego czepiać - film ogląda się świetnie i o to tutaj chodzi - ocena 4 wydaje mi się być krzywdząca dla tej produkcji.

ocenił(a) film na 9
enduroski

Doskonale się z tym zgodzę. Nawet pas startowy da się przeżyć jak weźmie się pod uwagę, że nie da rady pokazać wszystkiego co się dzieje w danej sekundzie ;P

ocenił(a) film na 5
enduroski

Nie wiem co się tutaj świetnie ogląda... skoki aktora przez autostradę? Ok film akcji itd ale są pewne granicę, ja przy scenie z czołgiem po prostu wymiękłem. Dobrze, że 7 część otrzymała innego reżysera bo Justin się już za bardzo rozkręcił przy tej.

ocenił(a) film na 9
michalzn

... czołg super rozjeżdżał inne auta, wg mnie dość wiarygodnie je prasował, mało trochę strzelał jak już miał taką super samopoziomujacą się lufę .... zobaczymy czy 7 da radę ;)

ocenił(a) film na 5
enduroski

Rozjeżdżał fajnie owszem, mnie po prostu kompletnie nie przypadła scena jak Dom "wyskoczył" po Letty, to już była przesada.