PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617373}
7,3 163 tys. ocen
7,3 10 1 162547
6,4 27 krytyków
Szybcy i wściekli 6
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 6

film naprawdę dobry, masa akcji, pościgów - zresztą jak w każdym F&F. Fabuła o wiele bardziej
wciągająca niż w poprzednich częściach. nic tylko czekać na 7 część ze Stathamem :> 9/10

ocenił(a) film na 10
Mou

kazda czesc jest super. :) ta miala wiele ciekawych efektow . :)

ocenił(a) film na 3
MrsVampire

jak nie widzialem poprzednich czesci to zrozumiem cos z tej ?

ocenił(a) film na 10
Grisza30

to trzeba najpierw oglądać początki . A potem inne czesc . :)

ocenił(a) film na 3
MrsVampire

dzieki. pzdr

Grisza30

Ta część jest ok, podobnie jak piątka i czwórka. Trochę przeginali już z efektami specjalnymi. Mam nadzieję, że w siódemce nie będzie ich aż taki przesyt. Aha i podobnie jak każdy cykl, tak i F&F powinno się już zakończyć. Z resztą, skoro już mamy powiązania głównego wątku oraz Tokio Drift, teraz wystarczy tylko jedna, finałowa część. Martwi tylko przeskok reżyserii z Justina Lina, który dobrze sobie radził z serią, na Jamesa Wana, który wsławił się produkcją "Pił" i reżyserią obydwóch części "Naznaczonego", a te filmy spotkały się z różnym odbiorem. Wypada mieć nadzieję, że będzie ok.

ocenił(a) film na 8
drill90

Tu się z tobą nie zgodzę, nie można zakończyć serii, w której każda część jest lepsza od poprzedniej :) Film naprawdę super, nie jest to może kino dla wymagających, ale za to świetna rozrywka na wieczór

ocenił(a) film na 10
drill90

Owszem ale nie zapominajmy ze w ekipie jest Vin, który na pewno nie pozwoli by film wypadł żle i na pewno będzie "interweniował" jeśli coś będzie nie tak :P

sokisok

no oby Vin dopilnowal wszystkiego szkode ze Justin Lin odszedl 4-6 najlepsze ale 123 tez daja czadu moglbym to ogladac codzienne

ocenił(a) film na 10
Mati_1313

Może jeszcze wróci może na 8 lub 9 ;)

ocenił(a) film na 2
Mou

najsłabsza część

ocenił(a) film na 8
Szwedzio

Kazda z czesci mi sie podobała trudno mi wybrac tą najlepszą , zobaczymy co bedzie w 7