PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617373}
7,3 163 tys. ocen
7,3 10 1 162536
6,4 27 krytyków
Szybcy i wściekli 6
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 6

w 5 mówili że to ostatnia akcja ale Hobbs może odnaleść Torento i Oconnera oby oni dwaj
byli

ocenił(a) film na 7
kamil190198

Po napisach końcowych 5 części jest rozmowa między Hobbsem i taką jedną o ataku na konwój przeprowadzony przez Letty, więc prawdopodobnie Torreto sam tom pojedzie a co do Oconnera to nie ma go w obsadzie. Choc może się pojawic bo siostra Toretta jest ale u niej na stronce nie ma wypisanego tego filmu. Więc wszystko możliwe.

ocenił(a) film na 8
Klaudia192

"Ta jedna" to Monica Fuentes z 2 Fast 2 Furious (Eva Mendes) :D

ocenił(a) film na 7
Klaudia192

myśle że Oconner pojawi się w 6. Widziałam na stronie i jak na razie jest tylko 3 postaci ale jest to nie możliwe. Poczekajmy blizej premiery pewnie sie to wyjasni

kamil190198

F&F bez głównych postaci to już nie byłoby to samo :P a co do Hobbs'a to nie wiem czy głównie w tej części będzie chodziło o pościg za O'connerem i Toretto, wiem natomiast z końcówki 5 części że jak się okazuje Letty jednak żyje więc zapewne scen z nią też nie zabraknie :P kto oglądał do końca F&F5 ten wie o czym mówię ^^

ocenił(a) film na 10
pluczak48

Michelle Rodriguez wroci na bank, Eva Mendez mowila ;d

ocenił(a) film na 10
zs_dawo_26

to super , a jak sadzisz eva mendez też wróci hehe ????/

ocenił(a) film na 10
krzyk3

chetnie bym ja jeszcze raz zobaczyl, fajnie ze wszyscy ogolnie byli w jednej czesci. Badz teraz mysle ze historia znowu bedzie toczyla sie wokol torreto, i tylko jemu bedzie film. aa w 7, moze znow wroci brian, i seria Szybcy i Wsciekli, Zakonczy sie. ;D tak uwazam xd

ocenił(a) film na 10
zs_dawo_26

w 6 też Brian będzie tak samo jak Tyrese Gibson

ocenił(a) film na 10
adam_231

no jakos Paul Walker, w filmwebie nie ma wpisane fast and furios 6, jak ma to wpisane Vin diesel

ocenił(a) film na 10
zs_dawo_26

no na razie nie ma, ale poczytaj głębiej niż tylko na FW...
Vin Diesel też nie został dodany od razu przy założeniu tego filmu na FW tylko po dłuższym czasie
ale Twoja sprawa nie musisz mi wierzyc :D

ocenił(a) film na 10
adam_231

na imdb jest dodany tam paul walker i jason statham .moze kazzdy z was to sprawdzic hehe a adam któa z czesci szybkich i wsciekłych ci sie podoba i 5 a tobie

ocenił(a) film na 10
krzyk3

mi najbardziej 5 potem 4,1,2 i na końcu TD :D

ocenił(a) film na 10
adam_231

rak ale nie moge sie doczekac 5 czesci ale czuje ze zapowiada sie nie źle jak jason statham . ciekawe jak sie film zacznie i jak wyjasnia śmierc letty i wogóle jak dom na to zaraaguje

ocenił(a) film na 10
krzyk3

6 części :) a nie wiem poczekamy zobaczymy ;P

krzyk3

ja tam jakoś nie mam ulubionej części, każda część tego filmu ma swój pewien urok i w każdej jest coś co przyciąga moją uwagę ^^ ;)