Nastepna część Szybcy i Tandetni ???
czy to ja jestem jakis wypaczony ,czy ludzie którzy oceniają takie filmy na ponad 7
(wezmy za przykład "fast five")?
Czy poprostu iść do kina, mózgownice zostawić na chacie, a pozwolić oczom napajać sie demolką aut , kupą mięsni ,cycków i extremalnym przesadzaniem ze wszyyyystkim.....wtf???
nie podoba się, nie oglądaj proste.
idź pooglądaj ten gniot który ty tak wysoko oceniasz.
a i będą jeszcze 2 części tego filmu :)))))
Racja adam z godze sie z tobą ja tez z nie cierpliwoscią czekam na 6 i 7 częsc dlamnie fast five jest bardzo mega fajny film pierwszy raz byłem na takim filmie z vin diesel i pwoiem wam ze jestem szczęsliwy że byłem
@sabaabes
Otóż, Seria F&F jest po prostu filmem akcji, przy którym dużo nie trzeba myśleć. Osobiście bardzo go lubię, w dodatku odpowiada mi klimat, lubie Diesela. Tak więc czekam na następne części.
dobry film. Fajny klimat :D
Są ludzie którzy lubią takie filmy i na pewno jest wart oceny ponad 7, bo jak na film o szybkich samochodach to ma świetną fabułę która jest bardzo ciekawa i wciągająca xd
sabaabes zanim zaczniesz udzielać komentarzy zamiast "zostawić swoją mózgownicę na chacie" może najpierw weź słownik do ręki bo widać, że krytykować potrafisz ale sam sobą reprezentujesz analfabetyzm. Nie wiem jak Ty ale ja nie znam takiego słowa "poprostu" pozdro