PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617373}
7,3 163 tys. ocen
7,3 10 1 162536
6,4 27 krytyków
Szybcy i wściekli 6
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 6

no nawet git

ocenił(a) film na 10

git ze będzie 6 ale o czym tylko o tym ze hoobs będzie ich ścigał no bo o czym innym góra wyścigi żeby mogli zdobyć auta do ucieczki bo te ktore hoobs mogl namierzyc ale watpie na koncu 5 (po napisach) bylo jak babka daje hoobs'owi jakas kartke z fotka tej letty ktora niby byla widziana gdzieś.(a co to dadza szybcy iwściekli 6 w ktorym beda rozmowy z duchem letty watpie.ogolem 6 raczej bedzie toalnym dnem.chociaz moze cos bedzie fajnego.

ocenił(a) film na 10
razor296

nie bd rozmowy z duchem tylko Letty wróci, nie koniecznie musiała zginąć w FF4 to była wizja Doma, pogrzeb mógł być upozorowany,
i raczej nie bd totalnym dnem...

ocenił(a) film na 10
adam_231

No własnie moze te zabójstwo letty wyjasni sie w 5 czesci bo w 4 czesci yło pokazane wizja zmieci letty jak dom widział ja uwazam ze w 6 czesci ta smierci powinna byc wyjasniona nie wiem jak ty adam czy sie z godzisz z tym ale cos bedzie sie działo w 6 moze bedie jakis brat albo cos nowego wymyslą żeby była ta czesc tez tak dobra jak 5 czesc

ocenił(a) film na 10
krzyk3

w 6 czesci o ja pisze hehe

ocenił(a) film na 10
krzyk3

nową postacią bd Jason Stathman ale raczej nie wprowadzą go jako brata ;D zobaczymy jak to bd mam nadzieję że bd równie dobra 6 jak pozostałe części ;)

ocenił(a) film na 10
adam_231

No ale ciekawe czy bedzie po stroie dominika czy jakims plicjantem czy wogiem. a interesuje mnie ile bedzie częsci tej seri szybcy i wscieklych ,moj kolega powiedzial mi że kiedys wszedł na jakomś strone i pisało ile tam seri tych filmów powstanie .ciekawe jak po toczą sie losy letty doma jak to wyjasnią to smierć

ocenił(a) film na 10
krzyk3

myślę, że po 7 się skończy :D

adam_231

Świetnie że będzie kolejna część. Chciałbym żeby było pokazane to co było po trójce (no bo piątka kończyła się chwile przed wydarzeniami z trójki) i mam nadzieje że jakoś "wskrzeszą" Dana... Wiecie o co mi chodzi, że niby wtedy nie zginął bo on jest świetny w tym filmie :D

adam_231

Tia... Wystarczy zobaczyć moment po napisach w piątce i wszystko jasne...

ocenił(a) film na 9
razor296

Moim zdaniem 6 część będzie kontynuacją Fast Five i wytłumaczą tam historię Letty na podstawie 5 (pachnie mi US Army, skoro miała do czynienia z uprowadzeniem wojskowego konwoju - według końcowej sceny). Nie zapominajmy, że zostaje jeszcze Tokio Drift. Zatem może po 6 części będzie też i 7, której zadaniem będzie dokończyć właśnie ten wątek. To było by lepsze wyjście niż połączyć to w jedną i ostatnią część. W FF na koniec Han udaje się do Madrytu przez Berlin w Lexusie LFA i wspomina o Tokio.
@Razor296 - co do laski, to jest agentka Fuentes (Za szybcy Za Wściekli), grana przez Evę Mendes ;)

I jeszcze coś, ludzie... Piszcze ze znakami interpunkcyjnymi, bo ciężko się co nie których czyta ;)

A i jeszcze coś

ocenił(a) film na 9
Gogetta

Wcięło i tekst xD
Słyszałem gdzieś, że mają wrócić do LA, ale tego nie jestem pewien ;P No i nie miało by sensu.

ocenił(a) film na 10
Gogetta

Jak masz jakieś takie linki z najnowszymi info (jak ten o powrocie do LA) do dawaj od razu tutaj :)
A po co do LA ? No wiesz, Jessy w 1 części został zastrzelony, ale został jeszcze Leon...A on w Fast Five nie dołączył do ekipy...może jego też będą chcieli przywrócić do serii.

ocenił(a) film na 9
frantic84

Linka nie podam, bo niestety tylko słyszałem ;( Jasne, że gdybym cokolwiek miał to bym zarzucił ;)
Co do Leona to powiem, że fajnie by było xD

Gogetta

Ja myślę ze wyjasnie się śmierć letty. To co było pokazane w 4 to wizja doma ( jak już wcześniej było wspomniane) a ten fenix powiedział domowi ze nie widział jak ginie tylko ze auto się paliło... Wiec pewnie letty uciekła czy coś....:)

ocenił(a) film na 9
razor296

No ludziska, coś znalazłem cosik: http://www.filmweb.pl/news/Jason+Statham+nie+jest+%22szybki+i+w%C5%9Bciek%C5%82y %22-84249

Czyli wiadomo, że powstanie do siódmej części ;)