git ze będzie 6 ale o czym tylko o tym ze hoobs będzie ich ścigał no bo o czym innym góra wyścigi żeby mogli zdobyć auta do ucieczki bo te ktore hoobs mogl namierzyc ale watpie na koncu 5 (po napisach) bylo jak babka daje hoobs'owi jakas kartke z fotka tej letty ktora niby byla widziana gdzieś.(a co to dadza szybcy iwściekli 6 w ktorym beda rozmowy z duchem letty watpie.ogolem 6 raczej bedzie toalnym dnem.chociaz moze cos bedzie fajnego.
nie bd rozmowy z duchem tylko Letty wróci, nie koniecznie musiała zginąć w FF4 to była wizja Doma, pogrzeb mógł być upozorowany,
i raczej nie bd totalnym dnem...
No własnie moze te zabójstwo letty wyjasni sie w 5 czesci bo w 4 czesci yło pokazane wizja zmieci letty jak dom widział ja uwazam ze w 6 czesci ta smierci powinna byc wyjasniona nie wiem jak ty adam czy sie z godzisz z tym ale cos bedzie sie działo w 6 moze bedie jakis brat albo cos nowego wymyslą żeby była ta czesc tez tak dobra jak 5 czesc
nową postacią bd Jason Stathman ale raczej nie wprowadzą go jako brata ;D zobaczymy jak to bd mam nadzieję że bd równie dobra 6 jak pozostałe części ;)
No ale ciekawe czy bedzie po stroie dominika czy jakims plicjantem czy wogiem. a interesuje mnie ile bedzie częsci tej seri szybcy i wscieklych ,moj kolega powiedzial mi że kiedys wszedł na jakomś strone i pisało ile tam seri tych filmów powstanie .ciekawe jak po toczą sie losy letty doma jak to wyjasnią to smierć
Świetnie że będzie kolejna część. Chciałbym żeby było pokazane to co było po trójce (no bo piątka kończyła się chwile przed wydarzeniami z trójki) i mam nadzieje że jakoś "wskrzeszą" Dana... Wiecie o co mi chodzi, że niby wtedy nie zginął bo on jest świetny w tym filmie :D
Moim zdaniem 6 część będzie kontynuacją Fast Five i wytłumaczą tam historię Letty na podstawie 5 (pachnie mi US Army, skoro miała do czynienia z uprowadzeniem wojskowego konwoju - według końcowej sceny). Nie zapominajmy, że zostaje jeszcze Tokio Drift. Zatem może po 6 części będzie też i 7, której zadaniem będzie dokończyć właśnie ten wątek. To było by lepsze wyjście niż połączyć to w jedną i ostatnią część. W FF na koniec Han udaje się do Madrytu przez Berlin w Lexusie LFA i wspomina o Tokio.
@Razor296 - co do laski, to jest agentka Fuentes (Za szybcy Za Wściekli), grana przez Evę Mendes ;)
I jeszcze coś, ludzie... Piszcze ze znakami interpunkcyjnymi, bo ciężko się co nie których czyta ;)
A i jeszcze coś
Wcięło i tekst xD
Słyszałem gdzieś, że mają wrócić do LA, ale tego nie jestem pewien ;P No i nie miało by sensu.
Jak masz jakieś takie linki z najnowszymi info (jak ten o powrocie do LA) do dawaj od razu tutaj :)
A po co do LA ? No wiesz, Jessy w 1 części został zastrzelony, ale został jeszcze Leon...A on w Fast Five nie dołączył do ekipy...może jego też będą chcieli przywrócić do serii.
Linka nie podam, bo niestety tylko słyszałem ;( Jasne, że gdybym cokolwiek miał to bym zarzucił ;)
Co do Leona to powiem, że fajnie by było xD
Ja myślę ze wyjasnie się śmierć letty. To co było pokazane w 4 to wizja doma ( jak już wcześniej było wspomniane) a ten fenix powiedział domowi ze nie widział jak ginie tylko ze auto się paliło... Wiec pewnie letty uciekła czy coś....:)