oklepana jak kazda wczesniejsza czesc....ten sam schemat...a w dodatku za rok ma wyjsc kolejna...daliby sobie już spokój
taak jak sie nie znacie na samochodach to nie komentujcie ja uwielbiam takie filmy -.- co jak co dajcie sobie z takimi komentarzami spokój
Kolejna bajka, samochodowy "znafco" :)
Jak zobaczyłem linę od wciągarki która wywraca czołg to wiedziałem kiedy wyłączyć film.
yyyyy tyle że ta "linia od wciągarki" to linia którą Roman przywiązał do lufy czołgu "znafco" :d
weź, ta lina to by pękła jak sznurek. Nie wypisuj bzdur, bo tylko się pogrążasz.
Kolejna bajka, samochodowy "znafco" :)
Jak zobaczyłem linę od wciągarki która wywraca czołg to wiedziałem kiedy wyłączyć film.
boże to jest film a nie jakaś prawdziwa historia,wiadomo że są sceny niemożliwe w normalnym życiu ale bez przesady,w każdym filmie jest coś takiego,nie wiem jakby ludzie tak wszystko rozumowali i brali na poważnie to by trzeba nie oglądać żadnego filmu.
moim zdaniem film zajebisty jak i pozostałe części,no może poza 4 :P
noo niby tam sa,ale i tak nie trzeba brać tego na poważnie,bo jak sam podkreślasz to jest to bajka (w pewnym sensie).Zreszta tez zalezy od osoby,jednej przeszkadza-drugiej nie.
Ok.
Wchodzę na Web-a patrze a tam solidne 7,5 dodam, że gatunek akcja! Nie bajka, bo bajkę oceniłbym inaczej.
A