PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617373}
7,3 163 tys. ocen
7,3 10 1 162541
6,4 27 krytyków
Szybcy i wściekli 6
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 6

poracha

ocenił(a) film na 2

oklepana jak kazda wczesniejsza czesc....ten sam schemat...a w dodatku za rok ma wyjsc kolejna...daliby sobie już spokój

ocenił(a) film na 6
piotreq12

Na pierwszych trzech częściach mogli by odpuścić kolejne... ;

ocenił(a) film na 8
mar2nakonek16

taak jak sie nie znacie na samochodach to nie komentujcie ja uwielbiam takie filmy -.- co jak co dajcie sobie z takimi komentarzami spokój

ocenił(a) film na 6
MyManiek555

Każdy ma prawo wystawić własny komentarz ;-]

ocenił(a) film na 8
mar2nakonek16

tak wiem :)

ocenił(a) film na 4
MyManiek555

Kolejna bajka, samochodowy "znafco" :)
Jak zobaczyłem linę od wciągarki która wywraca czołg to wiedziałem kiedy wyłączyć film.

ocenił(a) film na 8
BioHay

yyyyy tyle że ta "linia od wciągarki" to linia którą Roman przywiązał do lufy czołgu "znafco" :d

ocenił(a) film na 4
MyManiek555

weź, ta lina to by pękła jak sznurek. Nie wypisuj bzdur, bo tylko się pogrążasz.

BioHay

zwłaszcza tytanowa

ocenił(a) film na 4
Tibn

Ty wiesz, że to tytanowa. Specjalnie na czołgi.

ocenił(a) film na 4
MyManiek555

Kolejna bajka, samochodowy "znafco" :)
Jak zobaczyłem linę od wciągarki która wywraca czołg to wiedziałem kiedy wyłączyć film.

BioHay

boże to jest film a nie jakaś prawdziwa historia,wiadomo że są sceny niemożliwe w normalnym życiu ale bez przesady,w każdym filmie jest coś takiego,nie wiem jakby ludzie tak wszystko rozumowali i brali na poważnie to by trzeba nie oglądać żadnego filmu.
moim zdaniem film zajebisty jak i pozostałe części,no może poza 4 :P

ocenił(a) film na 4
dawid199420

Ok. ale są granice

BioHay

noo niby tam sa,ale i tak nie trzeba brać tego na poważnie,bo jak sam podkreślasz to jest to bajka (w pewnym sensie).Zreszta tez zalezy od osoby,jednej przeszkadza-drugiej nie.

ocenił(a) film na 4
dawid199420

Ok.
Wchodzę na Web-a patrze a tam solidne 7,5 dodam, że gatunek akcja! Nie bajka, bo bajkę oceniłbym inaczej.
A

BioHay

oczywiscie wiem jaki to gatunek,ale chyba napisalem ''ze w pewnym sensie bajka''czyli ze w sensie ze to nie jest na prawde.ale dobra tam Ty uwazasz tak a ja inaczej i koniec.