o co chodzi ? polska jest 24 a w cinema w sosnowcu jest już 22 . wyjaśni ktoś .?
a poza tym jak chce na 22 zamówić to jakieś błędy że żadne z miejsc nie może pozostać puste czy coś takiego i się nie da :/ czekać do 24 .? :D
u mnie imaxa nie ma , ale raczej się wstrzymam też bo do Heliosa chcę iść bo tam podobno lepsze nagłośnienie i układ sali .
jeżeli ktoś chce iść do imaxa w warszawie to można już rezerwować bilety na stronce ;)
Byłem pierwszy na sali :D
Ją jestem z Sosnowca i chodzę do Heliosa i zazwyczaj we wtorki bo są wtedy bilety po 12zł albo na tygodniu do godz 13.30 wtedy bilety są po 14 zł i mało ludzi można w spokój obejrzeć film.Wczoraj byłem na Iron Manie 3 w 3D i zapłaciłem 16zł tyle że akurat jakieś 2 idiotki siedziały przede mną i cały seans komentowaly film,dlatego najlepiej isc rano jak ludzi nie ma.
Ja już sobie zarezerwowałem miejsce, bez żadnych problemów, dzięki temu mam idealne miejsce :)
Helios też zaczyna pokazywać od 22. Dziwne, bo u nich na stronie pisze że premiera dopiero 24, a pierwsze seanse już są 22.
to wszystko to zapewne pokazy przedpremierowe ;)
a i bilety też oczywiście w przedpremierowych, "promocyjnych cenach"
Pokazy startują 22, a od 24 w IMAX - stąd ta rozbieżność. Daty na plakatach odnoszą się do pokazów IMAX-owych