Szczerze ja też nie wiedziałem że to Charger Daytona. Myślałem że to Plymouth Superbird. Podobne są
w sieroty żeby sie nie znać na muscle car lepiej się schowajcie to dodge charger daytona który wyprodukowali do wyścigów nascar w latach 60
Nie każdy musi się znać na Muscle Car'ach, i nie każdy musi wiedzieć, jaki to jest samochód na plakacie. Każdy ma prawo nie wiedzieć i się zapytać. Ale zawsze znajdzie się ktoś przemądrzały kto swoją "szeroką" wiedzę na dany temat(w tym przypadku na temat Muscle Car'ów) musi zaprezentować i przy okazji okazać swoją wyższość nad innymi. Ale cóż, to jest internet...
ja też się zgadzam jest to dodge charger daytona i dawidroid napewno bardzo sie zna na samochodach,a ty kajtekurs sie nie wtracaj bo sie gówno znasz jaki jestes taki dobry to powiedz ile ford mustang ma koni bez wchodzenia na neta a wogóle to chyba widziałam ciebie na pierwszej stronie www.wiocha.pl
Czytając takie wypociny jak Twoja, dochodzę do wniosku, że internet powinien być dostępny co najmniej od 16-go roku życia.
Przecież w produkowanych mustangach załóżmy 1 serii było około 7 silników i każdy miał inną moc(jakoś 100-300km) a dopiero jakoś w 68 po faceliftingu zaczęto wprowadzać hemi, cobrajety które osiągały nawet do 750 km... tak więc popieram zdanie osób które nie muszą wcale znać się na muscle żeby oglądać ten film... w filmie występują samochody jdm czyli japońskie na których pewnie się nie znasz więc dlaczego masz oglądać film ? Główny bohater filmu nissan gtr r35 a Ty pewnie nie wiesz jaki ma silnik więc to działa w obie strony :) pozdro
nie denerwuj sie takimi idiotami ktorzy nawet takich aut nie znaja a pozatym co ma ortografia do samochodow ale spoko nie wszyscy rodza sie madrzy
w ZWIASTUNIE TYM DŁUGIM W 1;07 SEKUNDZIE STOI ta piękna alfa dwóch bandziorów strzelających i Letty, wiec nie wiadomo czyj to samochód :)
Rzeczywiście. W takim razie moja teoria jest taka, że auto to jest własnością kogoś z ekipy Owena. W czasie transportu ich aut tym samolotem, Brian i Mia wsiadają do Alfy udaje im się wyjechać z samolotu razem z dwoma innymi i gdy zaczyna startować przyczepiają mu liny i ściągają na ziemię, bo Dom jeszcze został w środku.