Jest to "nieporozumienie" ponieważ?
Do podstawówki nie chodziłeś?
Nie wiesz, że każde zdanie trzeba uzasadnić?
Jak dobrze pamiętam to ten film miał być o nie legalnych wyścigach ulicznych
zero fajnych samochodów i jeden tylko wyścig
ale tobie pewnie się w ch** podobał bo zobaczyłeś akcje z czołgiem i i się jarasz do tej pory tym
O nielegalnych wyścigach były pierwsze 4 części. Od 5 twórcy zmienili koncepcję i teraz ta nowa będzie kontynuowana, czyli bardziej film sensacyjny z udziałem aut, niż film o wyścigach ;)
W takim razie szkoda w ogóle się wybierać - wolę ściągnąć i obejrzeć na kompie niż tracić czas w kinie
A oglądając w domu nie stracisz czasu ? ;)
Moim zdaniem warto obejrzeć.
Mimo że nie jest to to samo co w 3 pierwszych częściach.
A 5 i 6 część podobają mi się nawet bardziej od pozostałych(no może oprócz 2 ;P)
Ale to tylko moje zdanie,nie musisz się z nim zgadzać.
Dla kogo szkoda, dla tego szkoda :) Mi faktycznie bardziej podobały się pierwsze 3 części, ale reszta też jest dobrym kinem akcji z udziałem samochodów. Wydaje mi się, że takie filmy lepiej oglądać na dużym ekranie, robią większe wrażenie.
Film jest naprawdę godny polecenia.
Jeśli myślisz, że zobaczysz w nim kupę wyścigów i klimat porównywalny do pierwszej części to się zawiedziesz.
Co tu dużo mówić: Jest to "surowa" kontynuacja poprzedniej części. A powszechnie wiadomo jak ona wyglądała.
Jak byś był bardziej doinformowany, to byś wiedział, że tak miało by, że następne części będą w stylu "mamy robotę", a nie o wyścigach.
Wlaśnie to jest super że postaci sie rozwijaja i wszystko idzie do przodu a nie stoi w miejscu jak np. w Transpotrerze itp
Widzę po twojej wypowiedzi ile masz lat.
Jednym słowem: Pamiętaj, że jutro do szkoły.
Po drugie - skąd wytrzasnąłeś informację, że ten film będzie o nielegalnych wyścigach ulicznych? Kolega z klasy ci powiedział?
To, że poprzednie części (a raczej pierwsze 3, chodź ta druga już zaczynała trochę odbiegać od tematu) miały duży związek z nielegalnymi wyścigami, to nie znaczy, że i następne będą miały.
Ale ok. Trochę wysiłku: Wymyśl fabułę dla "Szybcy i Wściekli" gdzie głównym wątkiem będą nielegalne wyścigi uliczne i przedstaw ją nam. Bardzo jestem ciekaw zakończenia.