siemka ziomki skoro była mowa o tym że Jason Statham zabije Hana w końcu 6 części i wybuch ma być taki sam jak w Tokyo Drift
http://www.youtube.com/watch?v=Qq8TjVjyp4g to ja się was pytam gdzye w 3 czesci jest Jason skoro tu macie filmik jak kręcili scene śmierci HAna czy ktoś mi to do ku... wyjaśni
nie ma go tam pokazanego
ale to będzie wyjaśnione tak, że wysiądzie z tego merca Statham i później będą chcieli się na nim zemścić ;)
a nigdzie w TD nie pokazali kto prowadził merca :)
właśnie nie pokazali a w 6 części ma być Audi a nie Mercedes :) jedna wielka ściema no ale zobacze w kinie
A skąd się wziął w ogóle Statham w Szybkich i wściekłych ? Był brany pod uwagę w obsadzie 6 ale jak czytamy roli nie otrzymał.
A Letty jakim cudem ma grać w tej części w piątce jej nie było bo w czwórce niby zginęła... To samo z Hanem w Tokio Drift zginął nie rozumiem -,- fakt fajnie że grają Ci aktorzy ale może jakieś wyjaśnienia co do tych części od Tokio Drift do Szóstki .. ;d
Było pisane..
Akcja F4,F5,F6 dzieje się przed TD
A Letty żyje ponieważ uciekła z samochodu i wybuch ją odrzucił, w filmie nie było pokazane jak ginie to była wizja Doma - w F6 zostanie to pokazane :)
Letty żyje tylko szkoda że nigdzie się tam nie pokazała film fajny lecz do kitu przemyślane..
ile razy trzeba Wam jeszcze pisac o kolejnosci akcji w Szybkich i wscieklych? Ile razy trzeba Wam mówic, ze trójka bedzie na samym koncu a w czworce w ogole nie jest powiedziane, ze ona zginela?
Ale F4 " Fenix " Powiedział tak ja ją zabiłem ... A później Campos że Fenixowi jest "niby" przykro z powodu jej śmierci no to sorry ale jak to rozumieć.... a no i F7 kręcone też będzie przed TD ? -,-
A skad wiesz, zeon tylko tak se tego nie powiedzial? ;] wiesz to sa filmy sensacyjne, akcji - tam jest wszystko mozliwe. Jestem zdania, ze w nastepnych czesciach sie to wyjasni. Tak, Tokio drift bedzie na samym koncu.
Gówno prawda że TD będze na końcu bo to by mówiło że HAN zginie 2 razy pier... bez sensu tan parawde tylko reżyser wie jaka jest prawidłowa chronologia szybkich i wściekłych
Każdy już wie jaka jest kolejność, poza tobą chyba ..
Szybcy i wściekli
Za szybcy, za wściekli
Szybcy i wściekli: Tokio Drift
Bandoleros, Los
Szybko i wściekle
Szybcy i wściekli 5
Szybcy i wściekli 6
Szybcy i wściekli 7
Takie trudne? :)
Taki cwaniaczek jesteś, a sam źle napisałeś...
Szybcy i wściekli.
Za szybcy, za wściekli.
Los Bandoleros.
Szybko i wściekle.
Szybcy i wściekli 5.
Szybcy i wściekli 6.
Szybcy i wściekli: Tokyo Drift.
Szybcy i wściekli 7.
wybacz, kopiowałem tytuły i zapomniałem zmienić kolejności, ale o to mi chodziło :)
ja prdl..
jak nie wierzysz to sobie poczytaj wszystkie moje posty bo już to pisałem kilka razy..
mnie zastanawia tylko to kogo oni pochowali w trumnie w której rzekomo miała być Letty? pogrzeb się odbył, skoro uciekła z tego wraku to musiała podrzucić jakieś ciało... wyjaśnione jest to w 6 części?
to słabo oglądałeś... Dom stał wtedy na jakimś wzgórzu i oglądał wszystko z daleka bo obawiał się że CIA go zwinie które tam przyjechało razem z Bryan'em...