PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617373}
7,3 163 tys. ocen
7,3 10 1 162547
6,4 27 krytyków
Szybcy i wściekli 6
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 6

Jak wynika z końcówki filmu mozna przypuszcząc lub nawet sądzic iż będzie kolejna część rozgrywająca się bezpośrednio po Tokio drift.
Tylko pytanie czy to tylko futrka by kiedyś znów zacząć kręcic nasepna część czy raczej zapewnienie.

ocenił(a) film na 6
Klaudia192

Zapewnienie, następna część w lipcu 2014.

ocenił(a) film na 8
Klaudia192

Też uważacie, że strasznie na siłę to zrobili? Oglądając wcześniej Tokio drifta w ogóle sensu nie ma, no a na widok Stathama jakoś wszyscy na sali śmiechem wybuchli :D

ocenił(a) film na 7
Auuron

Fakt trochę dziwne to było. Poza tym to w tokio nawet go widać nie było Sean od razu do samochodu podbiegł więc faktycznie na siłe to było, byle by tylko jakos pociągnąć wątek.

Klaudia192

Scenę po napisach zawsze można różnie interpretować.
W poprzedniej części też była scenka po napisach i miejsca w filmie dla Eva Mendes zabrakło

ocenił(a) film na 10
Klaudia192

Potwierdzona jest 7 część. Reżyseruje James Wan, zdjęcia już w tym roku, premiera w 2014.

ocenił(a) film na 7
frantic84

Mam nadzieję tylko, że nie będzie to część zrobiona na "odczepcie się" i dalej dobrze pociągną.

ocenił(a) film na 10
Klaudia192

Jestem prawie pewny, ze dobrze pociągną, gdyż producentami nadal są Diesel i Moritz.
Pierwotnie miał reżyserować dalej Lin, a 90% scenariusza było gotowe już na etapie prac nad F&F6.

ocenił(a) film na 6
frantic84

Wan za kamerą jest efektem przypadku; oba filmy miały powstawać równocześnie, ale "coś tam" nie wyszło i w efekcie doszło do zmiany reżysera dla "7". Ciekaw jestem na którym etapie produkcji do tego doszło i czy nie miało to wpływu na przedobrzenie sekwencji z samolotem, żeby Justin Lin miał spektakularny koniec współpracy.
W każdym razie liczę z całego serca na to, że Vin Diesel będzie reżyserował przynajmniej w równym stopniu, co Wan, bo ten facet nie ma kompletnie pojęcia o filmach tego typu. O kręceniu dobrych filmów z resztą też ma nikłe...

ocenił(a) film na 7
frantic84

Jeśli ma to być, od razu po Tokio Drift to rozumiem, że Shaun będzie miał w tym jakiś udział.?
Chociaż nie powiem troche na siłę wcisneli tego Stathama...