PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=678251}

Szybcy i wściekli 7

Furious Seven
2015
7,3 160 tys. ocen
7,3 10 1 159522
6,5 33 krytyków
Szybcy i wściekli 7
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 7

Epickość wszystkich części w tym zwrocie :D

ocenił(a) film na 10
Arooo98

You almost had me?
You never had me.
You never had your car!

Mogę w kółko oglądać wszystkie części :) F&F4EVER !

frantic84

mam tak samo :P What are you smiling about?

Dom: What are you smiling about?
Brian: Dude, I almost had you!
Dom: You almost had me? You never had me! You never had your car! Granny shiftin', not double clutchin' like you should. You're lucky that hundred shot of NOS didnt blow the welds on the intake. Almost had me? Now me and the mad scientist gotta rip apart the block, and replace the piston rings you fried! Ask any racer, any real racer, it don't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning.

wszystko oglądam wraz z tymi krótkimi filmikami Paul`a po ff1, i Vin`a przed ff4

muzyka Brian Tyler - Cristo Redentor pamiętasz z której części ? P
pozdrawiam

isw138

Prawię Cię miałem :)

Cristo Redentor z początku Fast Five podczas pokazywania Rio. Kiedyś zrobiłem nawet z tą muzyczką niedługi film. Szkoda że Brian Tyler nie stworzył muzyki do 6 części ale na szczęście w 7 już się pojawi. Jak dla mnie genialny kompozytor jeżeli chodzi o takie filmy.

FF7manifo

tak jego muzyka ma ten klimat, podoba mi się jak słuchasz jej i przypomina się dany kawałek filmu, jak np. The Fast And The Furious Live - Deep Enough[Remix] jak pokazują Brian`a i Mią`ę a potem ten kawałek z Vince`m The Fast And The Furious - Watch Your Back , :P

ocenił(a) film na 10
isw138

Watch Your Back jest super - powrot do korzeni F&F.
Ja ostatnio mam zajawke na Marcelo D2 Claudia - Desabafo Deixa Eu Dizer. Pamietasz która to scenka z F5 ? ;-)

frantic84

mężczyzna :P
ja z tej dwójki wybierm Han`a , ujoł już mnie w tokio drift (jedyny zkośnooki, który mi się podoba ), ale Gisele i Han- tą parę też bardzo lubię, Gal Gadot - piękna kobieta
widać kobirta zawsze znajdzie sposób na mężczyznę

"I think i`m in love ... świetny kawałek a z nich świetna para :P

ocenił(a) film na 10
FF7manifo

Wspomniany przez Was Cristo Redentor ma niesamowity klimat.
Słychając tego zawsze zamykam oczy i widzę Rio, a zaraz potem jadących Briana i Mię starym Skylinem.

Zapewne dobrze kojarzycie z 4 części kawałek Briana Tylera - Letty lub Memorial...

frantic84

Tak ''Letty'' to mój ulubiony utwór ze wszystkich części + sceny z filmu wykonaniu tego użytkownika http://www.youtube.com/watch?v=JLWxYxyE5BM

Marcelo D2 Claudia - Desabafo Deixa Eu Dizer - plaża i idąca Gisele w celu wykonania zadania

FF7manifo

tak kawałek Letty wprowadza fajny nastrój jak Dom stoi na wzgórzach na tle szybów naftowych :P

isw138

Jeżeli się nie mylę w 6 części (5 może też) również gdzieś był ten utwór,ale mógł być trochę zmieniony czy jak to się mówi z miksowany?

FF7manifo

siedzę i piszę i tak się nakręcam, kiedy pare dni wolnego będę miała to znów obejrze całą serię :P

isw138

Ja również. Od śmierci Paula jakoś nie oglądałem. Teraz jak już jest ładna pogoda za oknem można usiąść i obejrzeć. Ja planuje w sobotę.

ocenił(a) film na 10
FF7manifo

Ja od śmierci Paula też nie oglądałem żadnej części...Jakoś nie mogę się zebrac...
Może niedługo zacznę bo emocje już trochę opadły a poza tym też nakręcam się już z powrotem oczekiwaniem na FF7 no i tymi rozmowami z Wami :)

frantic84

także kiedy oglądamy ? :P

ocenił(a) film na 10
isw138

Weekend się zbliża wielkimi krokami to chyba tez obstawię sobotę ;)

frantic84

więc sobota ;)

isw138

http://youtu.be/zLdFNLH-xQM gra w głowie :)(wklejcie w you tube )oczywiście fast five

isw138

Tak się zastanawiam. Briana Tylera często podpisują w skrócie BT. W Fast Five w jadącym pociągu gdy Mia i Brian siedzą i rozmawiają na siedzeniach jest nadruk ''BT'' nie wiem czy to przypadek czy taka mała znajdźka (jak to w grach bywa)