Według mnie od sceny na plaży już brat grał bo widać było taką jakby sztuczność przynajmniej według mnie
Ja tylko wiem o dwóch scenach a jestem ciekawa, wiem, że Paul nagrał 85% czyli dużo bracia nie nagrali, ale tak dla ogółu byłoby fajnie wiedzieć.
sceny na plazy , sceny w garazy jak zaklada kamizelke i dzwoni do swojej kobiety oraz jak patrza na miasto
Scena skoku nad urwiskiem lapiac sie spojlera Letty chyba raczej tez. Cody niedawno wrzucil zdjecie na swoj profil fb wlasnie podczas nagrwywania tej sceny.
Scenka gdy łapie się spoilera wydaje mi się. że do Paul jednak bo to jakieś początki! Czyli scenki z Mia i dzieckiem to przeważnie jego bracia, szkoda, że Paul tego nie doczekał. Paul z Jordaną nagrali chyba jedną lub dwie tylko ;/ A myślałam, że gdy Brian dzwoni do Mii, to jeszcze Paul... chociaż po rozmowie myślę, że mogła być ona tak nakierowana i to dało mi do myślenia, że może być to któryś z Braci ( czego po twarzy bym nie powiedziała).
+ jakąś scenę Paul musi mieć z chłopcem, bo miał z nimi zdjęcie. Filmu całego nie oglądałam, jest już z napisami, ale nie chce sobie psuć niespodzianki z jutra.