Jestem ciekaw czemu han gra w szybkich i wściekłych 5,6 i 7 jak w tokyo drift zmarł. Może mi ktoś
to wytłumaczyć?
Dokładnie Dzieje się po .... na koniec jednej z części zapytany o plany mówi może pojadę do Tokio - No ale uśmiercili kogoś kto nieźle gra stąd umoczyli ale przynajmniej Nadal gra ;-)
Chyba że przypadkiem wystrzelił siebie z siedzeniem xD :D No ale dobra dzięki za odpowiedzi :D
Wystrzeli i przeżyje nowy trend --umarł Rysiek ... Nich żyje Rysiek ----Pojąć nie mogę ale pół PL to pojmuje
Jeżeli wierzyć najnowszemu mega-spojlerowi, to Han nie zagra w F'n'F7... A najwyżej pojawi się w retrospekcjach.
Podobno na koniec szóstego filmu (albo po napisach) ma się pojawić scena w której ginie Han, ale nieco różniąca się od tego co widzieliśmy w Tokyo Drift.
Scena ma być swego rodzaju łącznikiem między wydarzeniami z "głównej" serii i tym swego rodzaju spin-offem jakim był trzeci film.
Więcej tutaj nie napiszę - jeżeli ktoś nie boi się spojlerów, to sam znajdzie info na ten temat, a pozostałym nie chcę psuć przyjemności z oglądania.
Podsumowując - wydarzenia z TD mają miejsce po F'n'F6 (lub równolegle z końcówką tegoż), a przed F'n'F7.
web.pl/news/Wielki+spoiler+szóstej+i+siódmej+części+"Szybkich+i+wściekłych"%21-9 3204
masz wytłumaczenie :)