coś takiego odczytałam dziś na twitter'ze :)
Fast & Furious 7 podał dalej
Lucas Black @TheLucasBlack 10 godz.10 godzin temu Zobacz tłumaczenie
I wish I would've worn my wabaki shoes in my one scene for @FF7Movie @FastFurious
Chyba kolega chciał się pochwalić tym, że dowiedział się że Lucas Black zagra w Furious 7. Ale nie wiem co w tym fajnego skoro wiadomo o tym już od dawna.
O tym, że Lucas Black zagra w FF7 wiadomo od dawna. Jakiś czas temu nawet do sieci trafiły zdjęcia z nim i Vin Dieselem z planu.
Lecz wygląda na to, że zagra tylko w jednej scenie, tej z wyścigiem. I pewnie będzie to końcowa scena wprowadzająca do Fast 8.
Była mowa gdzieś o tym, że będzie chciał pomóc lecz utknie w Tokio...więc raczej nie powinno to być na końcu filmu.
ale pamiętacie, że Dominic mówi :I got nothing but time czy coś takiego, ogólnie mówiąć, że ma mnóstwo czasu ,
tak jakby nie miał już żadnych zobowiązań
Wątpię żeby zmienili coś. O tym że Lucas zagra w FF7 było wiadomo przed śmiercią Paula i przed śmiercią zostały już nagrane z nim sceny. Skoro użyli CGI żeby kontynuować z Brianem to myślę że scenariusz zbytnio się nie zmienił na tyle żeby wprowadzać Boswella.
Uważałem że Dom pojedzie do Tokio na samym końcu filmu gdy pokona już Shawa i stoczy z nim wyścig. Jednakże z ostatnich informacji zmieniam teorię. Lucas Black napisał ostatnio na twitterze : że pokaże się tylko w wyścigu z Dominikiem po czym reszta wróci do Los Angeles a Shaun utknie w Tokio. Więc wyścig powinien pojawić się w ciągu pierwszy 20 min filmu.
Wyżej co podałeś/łaś wynika że (a przynajmniej tak przypuszczam) że Dom na samym końcu, może po napisach odwiedzi znowu Shauna pewnie w tedy kiedy on będzie w szkole ponieważ wspomniał że nałoży wabaki czyli te słynne buty w których chodzi się po szkole.
Liczę, że będzie go jednak więcej aniżeli tylko scena wyścigu z Domem. Po co w takim razie był na planie, gdy kręcono sceny z autobusem ?:
http:// blastoutyourstereo. com/wp-content/uploads/ 2013/09/Y3hSALNMtfA.jpg
To fotka z planu w Woodland Park czyli tam, gdzie były kręcone sceny odbicia tej panny z autobusu. Na trailerze Sean'a nie widać ale wciąż liczę, że specjalnie nam go nie pokazali ;)
Skąd wiesz że te zdjęcie zostało wykonane akurat na Pikes Peak? Nie widać żadnych poszlak, ani autobusu,ani gór. Jedynie drzewa. Po za tym w trailerze nie widać go w samolocie ani żadnego dodatkowego auta. Chyba że siedzi z kimś w samochodzie ale wątpię. Wątpię że chcieliby w drużynie dzieciaka.