Myślicie że w tym filmie będzie ten wyścig który się zaczął na koniec tokyo drifta??? Ja na to liczę, To
by było fajne starcie ;)))
Będzie ten wyścig. Nie wiadomo w którym momencie filmu ale będzie. Ja bym obstawiał że tak samo jak w Tokio Drift że na sam koniec filmu tylko że tym razem byśmy zobaczyli cały wyścig.
Niby jak? Znów będzie "przekręcone", jak wyścigu z końca F6?
Przecież oni się nie znali wcześniej.
Nie rozumiem do czego zmierzasz.
Han został zabity przez Iana i tylko Dominic o tym wiedział a Sean myślał że to po prostu wypadek. Dominic przygotował Familie do zemsty gdzie w tym samym czasie Sean przygotowywał się do wyścigu z DK. Gdy Dominic załatwi już sprawę z Ianem Sean załatwi sprawę z DK. Do Tokio przyjedzie Dominic aby wziąć udział w wyścigu i poznać Seana aby później w kolejnych częściach dołączył do drużyny.
Ja przynajmniej tak to widzę. No bo co załóżmy że wyścig będzie w środku filmu. Dominic przyjeżdża do Seana, bierze udział w wyścigu i co dalej? Sean się musi dowiedzieć że Han został zabity a nie że zginął w wypadku. A myślę że gdyby się tego dowiedział to sam by chciał go pomścić (mimo że to dzieciak).
Jeszcze jedno. Gdy Han zginął Sean przygotowywał się do wyścigu z DK co na pewno nie trwało jeden dzień. Kilka dni załóżmy tydzień. Akcja w FF7 też będzie trwała około tego czyli wychodzi na to że wyścig będzie na końcu, może nawet po napisach chociaż trochę za długie by to było.
Zastanawia mnie jeszcze w którym momencie wepchną do filmu Race Wars. Bo myślałem że na końcu ale w sumie może być i na początku.
Nic z tego nie rozumiem. Sugerujesz, że oni się nie poznają przez większośc filmu? Skąd takie informacje?
Że Dominic się nie z Seanem ? Poznają się na końcu filmu dopiero po wyścigu. Chodzi mi o to że Dom najpierw załatwi sprawę z Ianem a potem pojedzie do Tokio spotkać się z Seanem i tam się pierwszy raz spotkają.
Han ginie, jest pogrzeb a oni... poznają się dopiero na końcu filmu? Znaczy co? Ten Sean po prostu zniknie, żeby pasowało do scenariusza?
Nieee, Seana nie będzie na pogrzebie (chłopak w tym czasie będzie trenować przed wyścigiem z DK :P) , Trumna ze spalonym ciałem przyleci do L.A i pewnie tam go pochowają ;d
Tak jak diablo56 napisał Seana nie będzie na pogrzebie więc się nie spotkają. Pogrzeb właśnie pewnie będzie w L.A a po pogrzebie Dominic nie będzie miał poco jechać do Tokio. Najpierw załatwi sprawę z Ianem a na końcu pojedzie spotkać się z Seanem.
Ja osobiście uważam że wyścig pojawi sie dopiero po napisach ;/ Ponieważ z tego co zauważyłem to na żadnym zdjęciu gdzie jest rodzinka, nie ma Lucasa(nie licząc tych zdjęć w garażu gdzie kręcony był jego wyścig z Domem). To samo tyczy sie zwiastuna, ani przez chwile go nie widać.Nawet z tego co mi wiadomo to kręcili głównie w L.A, Atlancie i Abu Dhabi a o Tokio nic nie słyszałem. Tak że wnioskuje że wyścig pojawi sie po napisach i zacznie sie NIE od początku jak Sean poznaje Doma tylko juz w trakcie(żeby nie dokręcać od początku tej sceny albo ją powtarzać ze względu na odstęp czasowy pomiedzy 3 a 7) i na końcu kiedy wyścig sie skończy Dom zaproponuje Seanowi dołączenie do rodzinki :P
Założe sie też że cała ta scena nie będzie kręcona w Tokio tylko może wykorzystają ten parking z trailera gdzie Brian sie uzbraja.Dlaczego tak myślę? bo na jednym z obrazków (nie wiem czy to było z twojej strony FF7manifo czy z innej) na parkingu stoją oznaczone siedzenia dla poszczeglonych aktorów: Lucas Black, Paul Walker i Vin Diesel.
tutaj mam dowód na to dlaczego mysle że zdecydowali sie nakręcic na tym parkingu 2 sceny( wyścig Seana z Domem i przygotowujacego sie do misji Briana :P)
http://3.bp.blogspot.com/-WJLxDD492gs/UkIMv6qKRkI/AAAAAAAABII/jqrEYzDQTpQ/s1600/ Lucas+Black+Fast+Furious+7+set+5(SPACJA).jpg
W wyścigu, ze Stathamem, który to niby jest (a nie jest) tym samym co z Tokyo Drift.
Nieważne, mogłem nie pamiętać bo 3 dawno oglądałem a... 6 nie pokazuje czy to pościg czy wyścig.
Ważne jest to, że się nie zgadzają te wyścigi.
Choć, czego się czepiam, skoro to film o latających ludziach był.
Chodzi Ci o to że w 3 pokazują że w Hana uderza samochód, jego bryka leży na dachu i wybucha a w 6 że to samo tylko że z samochodu wychodzi Ian rzuca krzyż Toretta i dzwoni do niego?
W 6 po prostu pokazali z innej perspektywy to wydarzenie.
Dokładnie, inna perspektywa tylko;-)
W całej serii strasznie podoba mi się jak poszczególne części się zazebiają, nie ma sensu wschodzić w szczególiki:-)
To według mnie tylko kwestia wizji reżyserskiej ;-) a ogólny seans i tak jest zachowany.
Można by napisać, że "chodzi o to" ale bardziej o to, że w 3 też wychodzi gość z samochodu ale już "po wybuchu" ;)
To nie jest żadna "inna perspektywa" (bo w 3 jest ujęcie "z góry" więc jest widok na wszystko) a błąd choć założę się, że zrobili to celowo, myśląc, że nikt nie będzie czepiał się takich drobnostek.
No chyba dziwne nie jest, że się uczepili skoro nawet "tak oczywistej" rzeczy nie potrafią odtworzyć albo mają ludzi za idiotów.
Nie widzę żeby jakiś gość wychodził w 3 po wybuchu, widze tylko jak ktoś podbiega do samochodu Iana kiedy całe te wydarzenie jest pokazane z góry
A tam w tym samochodzie to jak ludzie podbiegli to chyba nikogo nie było.
Coś mi takiego świta, ale pewności nie mam....
Masz racje, w clipie na YT śmierć hana jest pokazana w bardzo dobrej jakości i widac ze ktos podbiega do samochodu Iana i maca siedzenie xd ponieważ nikogo tam nie widze żeby siedział. Zresztą i tak dobrze że jest tyle pokazane ponieważ jak FF7manifo stwierdził, w trakcie krecenia tej sceny, na 99% nie było jeszcze pomysłu żeby kiedyś ją wykorzystać na wprowadzenie głównego złego do 7 części :P
Racja, racja. Zasugerowałem się otwartymi drzwiami. Choć trzeba by to zobaczyć, w dobrej jakości.
Czyli teoretycznie - może być.
Ale przecież kręcąc trzecią część nikt nie myślał o tym żeby potem wykorzystać to w szóstej. Nakręcili tak jak nakręcili w 3 ale oglądając 6 dowiadujemy się co naprawdę się tam stało i to ta scena jest prawidłowa.
Zawsze możecie napisać do studia czy do kogoś aby wszystkie płyty z filmem Tokio Drift przerobić i dodać tam scenę wychodzącego Iana.
Nikt nie myślał. No właśnie. Robią telenowelę, na siłę :) A jak zabiją Stathama to okaze się, że miał jeszcze 2ch przyrodnich wietnamskich braci bliźniaków-ninja.
Chyba że go nie zabiją.
Mam pewną teorię że Dominic pozostawi go przy życiu aby sytuacja się nie powtórzyła że ktoś znowu będzie chciał go pomścić i Rodzinka znowu będzie musiała walczyć. Znajduję się pewne zdjęcie z filmu z Dwayne Johnsonem na którym stoi obok drzwi z napisem ''Nie zbliżać się''. Wygląda to dla mnie jak na drzwi od celi wiezienia. Możliwe że specjalnie dla Iana. Ale to tylko teoria :)
Też myślę, że go nie zabiją. Tylu ludzi już zabili, że za dużo tego zabijania. On stracił brata, trochę zrozumiałe, że się mści, nie trzeba go od razu zabijać, można go wsadzić do paki.
Zresztą, Statham to naprawde dobry aktor do takich filmów i z tego co mi wiadomo to jeszcze w żadnym filmie nie zginął xd (moge sie mylić) tak że pewnie go zamknął w celi albo ucieknie i pojawi sie jeszcze w następnej części.
Nie kojarzę. Była plotka tylko że Kurt Russell ma być drugą złą postacią wprowadzoną w 7 a w 8 miał mieć więcej do powiedzenia.
Wyścig pewnie będzie w momencie filmu kiedy Dom po raz pierwszy pójdzie zwerbować Seana do rodzinki po śmierci Hana. Raczej będą to początkowe rejestry filmu a nie koniec ;)
Dominic nie będzie go werbował w tej części. Lucasa nie widać na filmikach,zdjęciach, trailerach tylko na kilku zdjęciach z planu z garażu.
Myślisz, że nie będzie chciał się zemścić za śmierć Hana ? Widać go na trailerze jak wysiada z samochodu, gdy na głównym planie jest Brian w białej koszuli
To nie on, to jakiś żołnierz. Odrazu go nie wezmą do takiego zadania bo ledwo co Ojciec pozwolił mu na wyścig z D.K w 3 częścu a co dopiero na akcje wstylu : samochód vs czołg xD. Mi sie wydaje że Sean stanie sie następcą Briana a jego rola ważna będzie dopiero w 8 częśći bo jak wiemy to już podpisał(albo ma podpisać?) kontrakt na 8 i 9 część. Znając życie i twórców "Szybkich" w 8 zginie jego tata a on zdecyduje się na prace w zespole Doma xD.Ale to już moje takie gdybanie ;p
On już pomścił śmierć Hana pokonując DK.
Już to pisałem gdzieś
Gdy Han zginie Sean będzie przygotowywał się do wyścigu z DK co potrwa kilka dni może tydzień. W tym samym czasie gdy Han ginie Dominic dowiaduję się o tym i zbiera Rodzinę aby pokonać Iana. Obie akcje gdzie Sean przygotowuję się do wyścigu i to gdzie Dominic walczy z Ianem będą działy się w tym samym czasie. Na koniec Toretto odwiedzi Seana.
Tak przynajmniej ja uważam Wy macie prawo do własnego zdania. Kto miał rację okaże się dopiero 3 kwietnia 2015 roku.
No to czekamy i doczekać się nie możemy. Ja nadal liczę a raczej mam nadzieje na większą role Seana w 7
Dziś na stronie www.fastfurious7.manifo. com dostałem taką informację od fana:
''Ostatnio Lucas Black tweetował że sean Boswell pokaze się tylko raz w filmie w wyścigu z Toretto który zakończył Tokyo Drift a potem utknie w Tokio kiedy ci wrócą do Los Angeles''
Czyli przylecą na pogrzeb do Tokyo (stąd tak dużo japończyków w tej scenie :D) a Dom szukając informacji na temat śmierci Hana stanie w wyścigu z Seanem ;d
Ciekawi mnie tylko to jak będzie z jego udziałem w 8 i 9 części. Z tego co słyszałem Vin mówił kiedyś że przyjdzie czas na młode pokolenie "szybkich". Mam nadzieje że rodzinka na zabiciu/aresztowaniu Deckarda nie skończy swoich działań i wystąpi również w 8 i 9 części.
Nie wydaje mi się aby pogrzeb był w Tokio ale zobaczymy. To że Japończycy a może Azjaci (nie wiem bo nie oglądałem tej sceny) są na pogrzebie nie oznacza że są w Tokio. Mogli to być jacyś jego przyjaciele lub rodzina.
Kojarzysz może gdzie mówił o jakimś nowym pokoleniu?
Kurde, nie moge tego znaleść ;/ ale daje słowo że gdzieś o tym czytałem.Z tym pokoleniem pewnie chodziło mu o nowych członków ekipy takich jak np. Nathalie Emmanuel która dołączyła w 7 częśći albo Sean który zapewne dołączy w 8 części ;p
Może to nie on wypowiadał tylko np. Ja? :) Kiedyś pisałem na stronce o nowym pokoleniu. W sensie żeby dodać ze dwie trzy osoby do ekipy aby ją trochę powiększyć. Pamiętam że jak to pisałem to wszyscy się na mnie rzucili bo nie zrozumieli o co mi chodzi - myśleli że chce kompletnie zmienić całą obsadę a mi chodzi tylko o dodanie tak jak zrobili to własnie z Nathalie Emmanuel.
No jeżeli powstałaby 8 to było by tak:
Dominic
Roman
Tej
Letty
Nathalie Emmanuel
Sean
Może Rico i Tego by wrócili
Jeżeli nie byłoby Briana to i Mii.